Άστρος Κυνουρίας: Ο Κούγιας δικηγόρος υπεράσπισης του παιδοκτόνου και της συζύγου του

Άστρος Κυνουρίας: Ο Κούγιας δικηγόρος υπεράσπισης του παιδοκτόνου και της συζύγου του
Ο δικηγόρος κατήγγειλε ότι η ασφάλεια Ναυπλίου κατασκεύασε ψευδή κατηγορία για την σύζυγο του 75χρονου που σκότωσε τον γιο του

Την υπεράσπιση του παιδοκτόνου και της συζύγου του στο Άστρος Κυνουρίας ανέλαβε ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας.

Ο πατέρας και η μητέρα του 39χρονου αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Κούγιας κατήγγειλε ότι η ασφάλεια Ναυπλίου κατασκεύασε ψευδή κατηγορία για την σύζυγο του 75χρονου που σκότωσε τον γιο του.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων γονέων για την παιδοκτονία του γιου τους στο Άστρος Κυνουρίας.

Επειδή από την Ασφάλεια Τριπόλεως κατασκευάστηκε μία ψευδής κατηγορία εις βάρος της μητέρας του θύματος κατά την διενέργεια της προανακρίσεως, παρακαλούμε όπως τα όσα διοχετεύονται από την Ασφάλεια Τριπόλεως όσον αφορά στη συγκεκριμένη κατηγορούμενη να τα αντιμετωπίζετε με επιφύλαξη.

Ήδη από την απολογία των τριών συγκατηγορουμένων ενώπιον του Τακτικού Ανακριτού Ναυπλίου διευκρινίστηκαν και διαψεύσθηκαν όλα τα στοιχεία της προανακρίσεως με τα οποία κατασκευάστηκε η κατηγορία εις βάρος της κατηγορουμένης.
Όπως σας είναι γνωστό και οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...