Έκτακτο:Αναζωπύρωση της φωτιάς στη θέση Λαβρια Μαλαμάτων. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από Ναύπακτο μέχρι Αντίρριο φωτο

17:20 Σύμφωνα με όσα είπε κτηνοτρόφος της περιοχής σε συνεργάτη μας είναι ένα φαινόμενο επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο  και  συμπίπτει με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου. Αυτό είναι γνωστό και στις αρμόδιες υπηρεσίες όπου και σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr που σας μεταφέραμε στη χθες βράδυ πρόκειται να ληφθούν μέτρα που θα είναι η απαγόρευση του κυνηγιού στη περιοχή.

16:42: Έχουμε αναζωπύρωση της  χθεσινή φωτιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στη θέση Λαβρια της τοπικής κοινότητας Μαλαμάτων του Δήμου Δωρίδας. Κοντά στην αναζωπύρωση βρίσκεται ποιμνιοστάσιο το οποίο είναι όμως δεν κινδυνεύει μέχρι αυτή την ώρα διότι ο άνεμος είναι αντίθετος. Όπως σας είχαμε ενημερώσει αποκλειστικά το βράδυ της Παρασκευής είχαμε ακόμη φωτιά στο Φανάρι Μαλαμάτων .
Σε λιγο περισσότερα
Δείτε φωτο



16:46 Οι δυνατοί άνεμοι βόρειοι άνεμοι δεν βοηθούν για να τεθεί η πυρκαγιά υπο πλήρη έλεγχο. Δείτε εικόνες από το σημείο όπως μεταδώσαμε ζωντανά από την σελίδα μας στο Facebook από την φωτιά στο Φανάρι Μαλαμάτων του Δήμου Δωρίδας.

15:27 Υπό μερικό έλεγχο παραμένει ακόμη η πυρκαγιά στο φανάρι Μαλαμάτων . Έντεκα άτομα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπάκτου με τρια υδροφόρα οχήματα και δύο βοηθητικά βρίσκονται στο σημείο της πυρκαγιάς .

14:18 Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά στο Φανάρι Μαλαματων τον μέχρι και αυτή την ώρα .Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Ναύπακτο  μέχρι και το Αντίρριο .

13:15 Αυτή την ώρα πυρκαγιά βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο και αρκετές πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και την έχουν περιορίσει .

13:00 Νέα πυρκαγιά και όχι αναζωπύρωση έχουμε αυτή την ώρα στη φωτιά που είχε ξεσπάσει το βράδυ της Παρασκευής στο Φανάρι των Μαλαμάτων του δήμου Δωρίδας. Πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...