Έτσι πηγαίνουν την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Τα προβλήματα για Γκαρθία, Χιμένεθ

Έτσι πηγαίνουν την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Τα προβλήματα για Γκαρθία, Χιμένεθ

Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ την Τετάρτη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στον Ολυμπιακό, ο Όσκαρ Γκαρθία βλέπει τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Βαντίς Οτζίτζα Οφόε αμφίβολους. Αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και ως εκ τούτου, δεν φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα του Κυπέλλου. Υπάρχει φόβος μην υποστούν υποτροπή σε περίπτωση που αγωνιστούν και αυτή τη στιγμή τα δεδομένα δείχνουν πως δεν θα προλάβουν το ματς που γίνεται σε δύο ημέρες. 

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι πως οι δύο παίκτες θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που είναι για το πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Στην ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση στα Σπάτα. Μοναδική απουσία και σήμερα αυτή του Ούρος Τσόσιτς που συνέχισε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 και στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου (19.30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/318455-Etsi-pegainoyn-ten-Tetarte-sto-G-Karaiskakes-Olympiakos-kai-AEK-Ta-problemata-gia-Gkarthia-CHimeneth ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...