Ήττα για τον ΠΑΣ στην Άρτα

ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 61-56




Την δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Ά ΕΣΚΑΒΔΕ γνώρισε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στην Άρτα από την τοπική ΔΟΞΑ με σκορ 61-56. Η ομάδα της Ναυπάκτου πλήρωσε τα 20 επιθετικά ριμπάουντ των γηπεδούχων που έδωσαν εύκολους πόντους από δεύτερες επιθέσεις και τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας της στην επίθεση. Στο ξεκίνημα η ομάδα της Άρτας μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και εκμεταλλευόμενη την νευρικότητα των παικτών της Ναυπάκτου πήρε ελαφρύ προβάδισμα 3 πόντων, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 32-29. Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΣ ισορρόπησε το παιχνίδι έβγαλε καλές άμυνα, έτρεξε στον αιφνιδιασμό και πέρασε μπροστά στο σκορ με 2 πόντους. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να αυξήσει τη διαφορά και να τελειώσει το παιχνίδι καθώς το χαμηλό ποσοστό ευστοχίας στις βολές, τα χαμένα lay up, τα άσκοπα φάουλ μακριά από το καλάθι που έδιναν ξεκούραστες ελεύθερες βολές σε συνδυασμό με τα επιθετικά ριμπάουντ της Δόξας, έγειραν την πλάστιγγα και έδωσαν την νίκη στην ομάδα της Άρτας. Από τους νικητές ο Αναγνώστου είχε 14 πόντους και ο Πετρέκας 13. Από τον ΠΑΣ Ναυπάκτου ο Φρέγκου σημείωσε 16 και ο Σίσκος 11.

Δεκάλεπτα: 18-15, 32-29, 44-41, 61-56

Δόξα Άρτας (Κιφοκέρης): Κολώνας 7, Γκανιάτσας 4, Μιχάλης 2, Ντάσκαρης, Πετρέκας 13(3), Μάνδαλος, Τσίτσικας 8, Μάνθας 7(1), Γείτονας 6 , Αναγνώστου 14(2)

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος): Ζαμπάρας , Φρέγκου 16(2), Αδαμόπουλος 8 , Χαντζής , Κόκλας 4, Παναγιωτόπουλος 3(1), Κακούσης 3(1), Σταθάτος Π. 6, Κατσίκας, Βουρλούμης 5, Σίσκος 11, Σταυρόπουλος

*Σε δηλώσεις του ο coach του ΠΑΣ, Γιώργος Σταθάτος ανέφερε τα εξής:

Ήταν μια κακή ήττα για μας. Δυστυχώς πληρώσαμε τις κακές προπονήσεις του τελευταίου μήνα απόρροια των τραυματισμών βασικών μας παικτών με συνέπεια να χάσει η ομάδα το ρυθμό της, να περιοριστεί το rotation μας και να έχουμε λιγότερες επιλογές σε συγκεκριμένες θέσεις. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με στόχο το επόμενο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Βόνιτσα σε 15 μέρες και τη γενικότερη βελτίωση της εικόνας μας, ενόψει των play offs που ακολουθούν με τη λήξη του πρωταθλήματος.

Θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράσταση όλου του Συλλόγου στον αθλητή μας Νίκο Αλεξανδρή για τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού) που προκλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική και να του ευχηθώ να έχει δύναμη και υπομονή για να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...