Όλα τα στατιστικά της Σούπερ Λίγκ με συμπληρωμένο το 1/3 του πρωταθλήματος (Γκόλ, ασίστ, σκόρερς, δοκάρια, πέναλτι, αποβολές κ.α)

Αύριο έχουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα στατιστικά μέχρι και την 10η αγωνιστική έτσι ώστε να αποκτήσουμε κάποια συμπεράσματα και να δούμε αναλυτικότερα ποιες ομάδες ξεχωρίζουν ανά κατηγορία!

Ξεκινώντας απ’ τα βασικά ο Ατρόμητος και η ΑΕΚ είναι στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς! Όμως η ομάδα του Περιστερίου υπερισχύει καθώς έχει κερδίσει στο ΟΑΚΑ την Ένωση και πολύ περισσότερο είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει χάσει! Μετράει 5 νίκες και 5 ισοπαλίες! Η ΑΕΚ έχει 6 νίκες , 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στην τελευταία θέση είναι ο Πλατανιάς με 6 βαθμούς (1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες) .

Την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος διαθέτει ο Ολυμπιακός με 19 γκολ. Πρωτιά και στις ασίστ για την ομάδα του Πειραιά αφού έχει έως τώρα 11 ασίστ. Καλύτερος και στις πάσες ο Ολυμπιακός , είναι πρώτος με 756! Τη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος διαθέτει ο εντυπωσιακός Ατρόμητος με μόλις 3 γκολ παθητικό, επίδοση απ’ τις καλύτερες και ευρωπαϊκά! Χειρότερη άμυνα και επίθεση για τον Πλατανιά με μόλις 5 γκολ στην επίθεση, ενώ η άμυνα είναι προβληματική με 18 γκολ παθητικό όντας η χειρότερη απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες!

Έως τώρα στη Σούπερ Λιγκ έχουμε δει 156 γκολ σε 10 αγωνιστικές! Σημειώνονται δηλαδή 15.6 γκολ σε κάθε αγωνιστική. Τα περισσότερα σημειώθηκαν την 7η αγωνιστική (22 γκολ) και τα λιγότερα την 4η αγωνιστική (8 γκολ) . Πρώτη ομάδα σε λάθη είναι ο Παναθηναϊκός με 478, ο Παναιτωλικός έχει 423 λάθη. Σε τελικές στην κορυφή είναι η ΑΕΚ με 133.

Στα γκολ ξανά και στη μεγαλύτερη νίκη έως τώρα που είναι του Ολυμπιακού με το 5-1 επί του Πλατανιά! Όσον αφορά τα περισσότερα γκολ έχουν επιτευχθεί σε δύο αναμετρήσεις με τον αριθμό να σταματάει στα 7 γκολ στο σύνολο! Τα παιχνίδια Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 4-3 και Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-4 είχαν τα περισσότερα τέρματα! Στα ντέρμπι υπερισχύει η ΑΕΚ με δύο νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ακολουθούν πρώτοι σκόρερς, τελικές προσπάθειες, ασίστ, πάσες ποδοσφαιριστών, λάθη και αποκρούσεις.

Πρώτοι σκόρερς : Πρίγιοβιτς (5), Κόντε (5), Μπρίτο (4), Ανσαριφάρντ (4), Φορτούνης (4)

Τελικές : Μάζουρεκ (22), Μολίνς (22), Μάνταλος (21), Γιουσούφ (20), Αραούχο (19)

Ασίστ : Ναδάλες (6), Μάτος (3), Ενσικουλού (2), Οφόε (2), Λιβάγια (2)

Πάσες : 1) Μάρκο Μπλάζιτς (Λαμία) 115

Λάθη : 1) Μασούντ Σοτζαέι (Πανιώνιος) 96

Αποκρούσεις : Μπόζοβιτς (47), Ν. Παπαδόπουλος (40), Τσόβιτς (38), Ζίβκοβιτς (34), Εμπασί (33)

Πάμε τώρα και στα δοκάρια, πέναλτι, αποβολές, κόκκινες και κίτρινες κάρτες!

Αναλυτικά :

Περισσότερα δοκάρια : Ατρόμητος (7), Λιγότερα δοκάρια : Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΑΕΛ, Πλατανιάς, ΠΑΣ Γιάννινα (1)

Περισσότερα πέναλτι : Κέρκυρα (6), Λιγότερα πέναλτι : Λαμία, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, ΠΑΟΚ (0)

Περισσότερες αποβολές : Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ (3), Λιγότερες αποβολές : Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα (0)

Περισσότερες κόκκινες : ΑΕΚ (3), Λιγότερες κόκκινες : Ατρόμητος, Κέρκυρα, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία (0)

Περισσότερες κίτρινες : Παναιτωλικός (38) , Λιγότερες κίτρινες : Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα (26)

Τα συμπεράσματα δικά σας..αναμένουμε για τις επόμενες αγωνιστικές!

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...