ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΝΟΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ

θώος είχε κριθεί το 2012 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αγρινίου ο 38χρονος ιδιοκτήτης μπαρ στις Παπαδάτες Μακρυνείας, από την Ρίγανη του Δήμου Αγρινίου, που κατηγορούνταν για τον θάνατο ενός 30χρονου άνδρα Αλβανικής καταγωγής (πατέρα ενός 3χρονου παιδιού) έξω από μπαρ τον Δεκέμβριο του 2010. Σήμερα., 13 Μαρτίου 2018 όμως  και αφού ασκήθηκε έφεση από τον Εισαγγελέα Εφετών, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδος  που εκδικάστηκε η  υπόθεση ο 38χρονος καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κάθειρξης.

Να θυμίσουμε ότι το θύμα μαζί με άλλους δυο ομοεθνείς του διασκέδαζαν αρχικά στο Μεσολόγγι και στη συνέχεια πήγαν στις Παπαδάτες.

Ο ένας από τους τρεις ο οποίος είναι και θείος του θύματος, δεν μπήκε στο μπαρ αλλά πήγε σε γειτονικό χωριό για να επισκεφτεί συγγενικό του πρόσωπο.Επιστρέφοντας για να παραλάβει τη παρέα του, είδε τον ανιψιό του σωριασμένο στο έδαφος, έξω από το μπαρ. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση το θύμα έφερε στην πλάτη τραύμα από μαχαίρι, βάθους  δυο εκατοστών, όμως το χτύπημα ήταν θανατηφόρο, αφού προφανώς επλήγη αρτηρία και ο άτυχος 30χρονος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Από την προανάκριση είχε  προκύψει ότι η παρέα των τριών αλλοδαπών είχε καταναλώσει υπερβολικά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

agriniosite.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...