ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επίθεση λύκων σε μαντρί στο Ριγάνι Ναυπακτίας.Φωτο-ΣΟΚ

  • “Kραυγή”αγωνίας από τους κατοίκους  !!!

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις λύκων σε στάνες στην ορεινή Ναυπακτία.Μέσα σε διάστημα 3 ημερών είχαμε αυτή τη φορά δύο επιθέσεις από αγέλη λύκων σε κτηνοτροφική μονάδα στην τ.κ.Ριγανίου του δήμου Ναυπακτίας και μάλιστα σε μικρή απόσταση από τα πρώτα σπίτια του χωριού

Κατά την πρώτη επίθεση όπως μας ενημερώνει αναγνώστης-κάτοικος της περιοχής,φαγώθηκαν 7 πρόβατα,ενώ σήμερα τα ξημερώματα άλλα 4 σε διαφορετικό κοπάδι.Όλα τα ζώα δέχτηκαν επίθεση στον λαιμό,ενώ οι κτηνοτρόφοι της περιοχής είναι ανάστατοι.Άραγε ακούει κανείς;



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα προβατα δεν φυλαγονται απο το καφενειο.
    και στο κατω κατω υπαρχουν και σκυλοι, με τα χρηματα της επιδοτησεως
    ας παρει εναν.

    • θα συμφωνησω στο πρωτο σκελος.Δεν συμφωνω στο δευτερο σκελος.Λεω οτι δεν συμφωνω γιατι και που εχουνε σκυλια δεν τα ταιζουνε καλα ουτε τα προσεχουνε ωστε να ειναι δυνατα και να μπορουνε να αντιμετωπισουνε τους λυκους.Επισης σκυλια που μπορουνε να αντιμετωπισουνε τους λυκους ειναι μονο η τσοπανηδες οι μεγαλοι ανω των 60-70 κιλων και καποιο αλλο ειδος ποιμενικου που δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη.Οι ανθρωποι τα θελουνε ολα δικα τους.Και την πιτα ολοκληρη και των σκυλο χορτατο.Ουτε στον κτηνιατρο δεν τα παμε.Καλα να τους κανουνε οι λυκοι..εξαλλου δεν ηρθανε αυτοι στο σπιτι μας.Εμεις πηγαμε στο δικο τους.Εχουνε παρει τα παντα και τα εχουνε κανει χωραφια και ιδιοκτησιες τους.Φυσικο και επομενο να κατεβουνε μεχρι εκει απο την στιγμη που ο χωρος εκτασης τους εχει μικρυνει χαρη στον ανθρωπο.

      • Τωρα εσυ με ποιανου το μερος εισαι;με το μερος του τσοπανι; η με το μερος του λυκου;αν εισαι με τον τσοπανι δε δυκαιολογουνται αυτα που λες,αν εισαι με το μερος του λυκου τοτε θα σε ρωτησω ενα,σου αρεσει η προβατινα η ψητη; η μονο αλλα φαγητα τρως;

      • Εσύ οι γονείς τα παιδιά σου οι συγγενής πόσα σπίτια κα χωράφια έχετε και δεν τα βρήκες εκεί που τα βρήκαν και οι άλλοι δηλαδή των λύκων.. Α φου ήταν των λύκων να τα ξανά δώσεις ή μείνετε μαζί.

    • Τόσο έξυπνος είσαι και βρήκες την λύση. Όταν σου κόβουν τον μισθό σου εσένα επαναστατης και του κτηνοτρόφου ο ιδρώτας και η ταλαιπωρία είναι αυτό το πράγμα. Πήγες ποτέ σου μέσα στο κρύο στο βουνό να δεις πως είναι η μιλάς από τα γραφεία και τα κλιματιστικά τάχα πονόψυχος.

    • ΦΥΛΑΞΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ;;;;ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.

    • Η δεν εχεις κανει ποτε σου μεροκαματο σε χιονι και βροχη η τα λες απο το γραφειο που σε πληρωνουν οι κτηνοτροφοι (και ολοι οι αγροτες) για να καθεσαι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...