Ανακοίνωση – διαμαρτυρία του προέδρου της κοινότητας Ξηροπηγάδου Κ. Μουλά

Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία

Σαν πολίτης της Ναυπάκτου πραγματικά χαίρομαι με τα έργα ανάπλασης,τις βελτιώσεις στις υποδομές και τις πεζοδρομίσεις που γίνονται στο κέντρο της πόλης τα τελευταία χρόνια.

Η χαρά μου αυτή όμως δυστυχώς μετατρέπεται σε απογοήτευση και αγανάκτηση όταν βλέπω τα έργα αυτά να σταματούν όταν φτάνουν στο Σκα,λες και η πόλη τελειώνει εκεί.

Τον δικό μου προβληματισμό όμως και αγανάκτηση όταν βλέπω και στα πρόσωπα των συγχωριανών μου όταν έργα ζωτικής σημασίας για το Δ.Δ Ξηροπηγάδου δεν πραγματοποιούνται παρά τις υποσχέσεις της δημοτικής αρχής προεκλογικά.

Σας αναφέρω λοιπόν τα έργα που θα έπρεπε να γίνουν, για τα οποία συνεχώς κάνουμε εκλήσεις στη δημοτική αρχή για την αναγκαιότητα τους και δεν γίνονται.

Βασικότερο όλων ο κεντρικός δρόμος του Δ.Δ που είναι και η έξοδος από το κέντρο της Ναυπάκτου στο οποίο δεν έχουν φτιάξει πεζοδρόμια αφήνοντας εκτεθημένους στην τύχη τους όσους επιχειρήσουν να περπατήσουν κατά μήκος.Δεν έχουν βάλει φωτεινό σηματοδότη στην άκρως επικίνδυνη διασταύρωση του κεντρικού οδικού άξονα με την οδό Μόρνου όπου συνεχώς γίνονται τροχαία ατυχήματα, αρκετά εκ τον οποίων δυστυχώς και θανατηφόρα.

Δεν έφτιαξαν το έργο για την οριστική διευθέτηση της κοίτης του ρεύματος της Τζάβαρης με αποτέλεσμα κάθε φορά που έχει έντονη βροχόπτωση ο δρόμος προς Δάφνη γίνεται απροσπέλαστος και τα σπίτια και τα κτήματα στις ανατολικές γειτονιές πλημυρίζουν.Δεν έκαναν καμία ενέργεια ώστε η περιοχή μας στο σχέδιο πόλης παρά το γεγονός ότι οι κάτοικοι το περιμένουν από το 1980 και η σημερινή δημοτική αρχή το είχε σαν πρώτης προτεραιότητας.

Επίσης και το μοναδικό έργο που ήδη υπάρχει το γήπεδο τελεί υπό εγκατάλειψη,ούτε φώτα υπάρχουν, ο τάπητας είναι χαλασμένος,λακούβες μέσα και έξω.

Με όλα αυτά οι κάτοικοι του Ξηροπηγάδου έχουν φτάσει στα όρια της υπομονής τους.

Τα έργα είναι επείγοντα και πρέπει να πραγματοποιηθούν άμεσα χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές.

Αγαπητοί Δημοτικοί Άρχοντες κοιτάξτε και λίγο πέρα από το κέντρο της πόλης.Αναμένουμε τις ενεργειές σας σχετικά με τα προβληματά μας.

 

                                                                                         Ο πρόεδρος του Δ.Δ     Ξηροπηγάδου Μουλάς Κων/νος

14/12/2017



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...