Ανδρέας Σιαδήμας : ο βραβευμένος σκηνοθετης από το Θέρμο-Ταινία του σήμερα στην ΕΡΤ2

Ο Ανδρέας Σιαδήμας γεννήθηκε στο Θέρμο Αιτωλοκαρνανίας και από το 1990 ασχολήθηκε με τη φωτογραφία συμμετέχοντας σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, Οικονομικές Επιστήμες στο Α.Π.Θ. Από το 2001 συνεργάζεται σε παραγωγές τηλεοπτικών εκπομπών ταξιδιωτικού περιεχομένου, ενώ το 2005 ίδρυσε την εταιρία παραγωγής “Dangerous Productions”.

O Αιτωλοακαρνάνας σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών Ανδρέας Σιαδήμας, που απέσπασε το 3ο κρατικό βραβείο ποιότητας ταινιών μικρού μήκους με την ταινία “rosmarinus offisinalis ή δενδρολίβανος ο φαρμακευτής”.

 

Ο Ανδρέας Σιαδήμας συμμετέχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 34ου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, στο τμήμα Μυθοπλασίας, με την ταινία «Κινητά Στοιχεία». Ο Ανδρέας γεννήθηκε στο Θέρμο Αιτωλοκαρνανίας. Από το 1990 ζει κυρίως στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και ασχολήθηκε με τη φωτογραφία, συμμετέχοντας σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2001 συνεργάζεται σε παραγωγές τηλεοπτικών εκπομπών ταξιδιωτικού περιεχομένου, ενώ το 2005 ίδρυσε την εταιρία παραγωγής “Dangerous Productions”

Μια ακόμα ευκαιρία για σας που δεν έχετε δει ή θέλετε να ξαναδείτε τα “Κινητά Στοιχεία”.
Αύριο Τρίτη 14/11 στις 22:45 προβάλλονται από την ΕΡΤ2.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...