Απίστευτο! Σκωτσέζος άνοιξε οίκο ανοχής με… πλαστική κούκλα!

Απίστευτο! Σκωτσέζος άνοιξε οίκο ανοχής με… πλαστική κούκλα!

Ο Στήβεν Κρόφορντ είναι 25 ετών και δηλώνει πως δεν αισθάνεται καμία ντροπή για το γεγονός πως άνοιξε οίκο ανοχής στη Σκωτία. Και γιατί να αισθάνεται άλλωστε; Το θέμα με την επιχείρηση του Κρόφορντ είναι άλλο. Οι… υπάλληλοι.

Επισήμως η επιχείρηση έχει ονομασία Date A Doll Services (Βγείτε ραντεβού με μία κούκλα). Όμως, όπως κατήγγειλε, τον πολεμούν. Οι τράπεζες δεν του δίνουν δάνειο ώστε να μπορέσει να… επεκταθεί, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «κατέβασαν» τις διαφημίσεις του.
«Η κούκλα μου ονομάζεται Πίστη, σα να λέμε «πίστη ότι θα πετύχω», είπε σε εφημερίδα. «Οι γείτονες δεν θα είναι ικανοποιημένοι, αλλά ελπίζω ότι, όσο το περιβάλλον που δημιουργώ είναι ασφαλές και νόμιμο, θα καταλάβουν».

«Για λόγους ασφάλειας, δεν αποκαλύπτω την πλήρη μου διεύθυνση στην αγγελία μου. Διοργανώνουμε ένα σημείο συνάντησης και κανονίζουμε τα της πληρωμής. Ζητώ μία μορφή ταυτότητας και μια υπογραφή» , πρόσθεσε.

Οι υπηρεσίες της Φέιθ κοστίζουν μόνο ελαφρώς λιγότερα από αυτές μιας αληθινής ιερόδουλης. Μια μελέτη του 2016 διαπίστωσε ότι οι εν λόγω κοπέλες χρεώνουν κατά μέσο όρο 100 ευρώ την ώρα.

Ο Κρόφορντ αγόρασε την ξανθιά κούκλα του για 2.500 ευρώ από τον προμηθευτή Love Doll UK. Ο Crawford διαφημίζει την υπηρεσία του στο Craigslist ως «ο πρώτος βρετανικός οίκος ανοχής με κούκλες» .

«Είχα περίπου 50 ενδιαφερόμενους και οι πελάτες μου ήταν ηλικίας 30-40 ετών», είπε.

Ο Κρόφορντ πρόσθεσε: «Δε νομίζω ότι μια φίλη θα εγκρίνει κάτι τέτοιο επιχειρηματικό εγχείρημα. Αλλά τώρα είμαι απλώς ένας νεαρός που θέλει χρήματα, φλας και αυτοκίνητα»

Ερωτηθείς αν είχε κάνει έρθει σε ερωτική επαφή με τη κούκλα του, ο Κρόφορντ είπε: «Μήπως ένας σεφ δοκιμάζει το φαγητό του; Νομίζω ότι θα πρέπει να σιγουρευτώ ότι είναι εντάξει. Οπότε, απολύτως».

Ο πρώτος βρετανικός οίκος ανοχής με κούκλες, Lovedoll UK, αναγκάστηκε να κλείσει την περασμένη εβδομάδα μετά την έξωση από ένα επιχειρηματικό πάρκο στο Gateshead. Αυτό το κλείσιμο ήρθε αφ’ ότου ο πρώτος στην Ευρώπη, έκλεισε στη Βαρκελώνη μόλις ένα μήνα μετά το άνοιγμα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/321226-Apisteyto-Skotsezos-anoixe-oiko-anoches-me-plastike-koykla ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...