Αποκριάτικο ξεφάντωμα !! Αναβλήθηκε το δημοτικό συμβούλιο έπειτα από την αποχώρηση τριών της πλειοψηφίας !

-Η αποχώρηση Σωτηρόπουλου-Κούκουνα-Σμπούκη,ανέβαλε το προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο

-Τι συνέβη με τους 3 δημοτικούς συμβούλους και αποχώρησαν λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία;

-Αποκλειστικές πληροφορίες και παρασκήνιο !!!

Φαίνεται,ότι η κρίση βαθαίνει επικίνδυνα στην δημοτική πλειοψηφία με πολλά ρήγματα ενεργά,τα οποία αποκαλύπτονται σε κάθε ευκαιρία.




Για σήμερα λοιπόν ήταν προγραμματισμένη κατεπείγουσα συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου,που όμως μόνο κατεπείγουσα δεν έγινε,αφού δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Εκ των κατεπείγοντων θεμάτων η Διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων «ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018» στον Δήμο Ναυπακτίας και έγκριση δαπανών.

Ο λόγος,ήταν η αποχώρηση έπειτα και από διαβούλευση με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θ.Κοτρωνιά,των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας,του αντιδημάρχου των ορεινών Π.Σωτηρόπουλου,του δημοτικού συμβούλου Θ.Κούκουνα και της προέδρου της ΔΕΥΑΝ Αγγ.Σμπούκη.Να σημειωθεί για διάφορους λόγους έλειπαν επίσης οι Κοτίνης,ΠολονύφηςΣαλαμούρας και Ράπτης εκ μέρους της πλειοψηφίας.

Τι συνέβη όμως και αποχώρησαν;

Νωρίτερα στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής θα συζητείταν το θέμα της αποδοχής της δημοπρασίας για τους καθαρισμούς από καταπτώσεις και χιόνια στα ορεινά με δύο ενδιαφερόμενους εργολάβους

Η μία γραμμή στη συνεδρίαση ήταν να μην συζητηθεί το θέμα και να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια περί ενστάσεων,κάτι που απέφερε τους 5 ψήφους υπέρ (Κοτσανάς,Τσέλιος,Σύψας,ΚονίδαςΠατσαούρας),μίας παρών του δημάρχου και μία κατά του Κ.Καρακώστα.

Οι τρεις λοιπόν δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι αν και δεν ήταν μέλη της οικονομικής επιτροπής προσδοκώντας ίσως κάποιο αποτέλεσμα από την διαδικασία αυτή




Αποτέλεσμα ήταν να μην πραγματοποιηθεί για δεύτερη -παρακαλώ- φορά (στην πρώτη δεν υπήρχε πλειοψηφία) η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αποκαλύπτοντας με τον πλέον καταφανή τρόπο ότι η δημοτική πλειοψηφία ¨μπάζει νερά”, η πλειοψηφία της στις αποφάσεις έχει αρχίσει και τρίζει,οι ομάδες με τους “επικεφαλείς” τους πλέον παίρνουν σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις μάχης,με στόχο την επιβολή τους μέσα στην παράταξη.

Κάποιοι κάνουν λόγο για ηθελημένη εμπλοκή στη διαδικασία η οποία σέρνεται από τον Νοέμβριο με καταληκτική ημερομηνία τα τέλη Μαρτίου.Αν και οι προσφορές ωστόσο των εργολάβων είναι κλειστές,εντούτοις αρκετοί είναι αυτοί που γνωρίζουν τα ποσοστά των εκπτώσεων,κάνοντας την όλη διαδικασία παρωδία.

Το μπλοκ των ορεινών-Ποιος έδωσε τη γραμμή αποχώρησης; Τι θα κάνει ο δήμαρχος;

Το μπλόκ των ορεινών σήμερα έδειξε τη δύναμή του και τις προθέσεις του.Ο δήμαρχος απ’ότι μαθαίνουμε είναι αρκετά εκνευρισμένος και προτίθεται να συγκαλέσει το βράδυ εκτελεστική.

Αν από αυτή την εκτελεστική προκύψει εκτελεστικό απόσπασμα ……..μένει να το δούμε.Η ουσία είναι ότι η Ενωτική πρωτοβουλία μόνο ενωτική δεν μοιάζει,ο ρόλος του δημάρχου είναι να συμμαζέψει τα όποια κομμάτια σκορπάνε δεξιά και αριστερά και να τα ξαναβάλει στη θέση τους.

Θα είναι αυτή η κρίση μια ακόμα κρίση ή θα υπάρξουν παρενέργειες;




 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...