ΒΙΝΤΕΟ: Αποθέωση για Αντετοκούνμπο από ομογενείς στο Μπρούκλιν! Σείστηκε το «Barclays Center»

ΒΙΝΤΕΟ: Αποθέωση για Αντετοκούνμπο από ομογενείς στο Μπρούκλιν! Σείστηκε το «Barclays Center»

Οι Μπακς πέρασαν νικηφόρα από το Μπρούκλιν επικρατώντας με 109-94 των Νετς, σ’ ένα παιχνίδι, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο, αλλά και αποθεώθηκε.

Ο  Ελληνας σούπερ σταρ πέτυχε 16 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε ένα κόψιμο, μέχρι να γυρίσει τον αστράγαλό του στο τέταρτο δωδεκάλεπτο.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, αυτή τη φορά στο Μπρούκλιν μια ολόκληρη κερκίδα γέμισε από ομογενείς και όλοι τους περίμεναν υπομονετικά να αποθεώσουν τον Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των «ελαφιών». Ο Giannis τόνισε: «Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, που στηρίζεται τους Μπακς, εμένα και την οικογένειά μου. Προσπαθώ να σας κάνω όλους υπερήφανους», είπε ο 23χρονος άσος, ο οποίος υπέγραψε πολλά αυτόγραφα.

Είχε και ένα αστείο περιστατικό με έναν μικρό φίλο που φορούσε μπλούζα της εταιρείας του Λαβάρ Μπολ! Μόλις τον αντιλήφθηκε ο Έλληνας φόργουορντ, αμέσως πήγε δίπλα του και του είπε: «Πρέπει να ανταλλάξουμε!» Έβγαλε την μπλούζα του που έγραφε πάνω «Greek Freak» και του τη φόρεσε πάνω από τη δική του, της Big Baller Brand. Ο μικρός φίλαθλος του είπε: «Θα τη φοράω κάθε μέρα».

 

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/320288-BINTEO-Apotheose-gia-Antetokoynmpo-apo-omogeneis-sto-Mproyklin-Seisteke-to-Barclays-Center ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...