Βασίλης Φεύγας: Κοντά στην αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία!

«Η κυβέρνηση έχει να ξεπεράσει τέσσερα σημαντικά εμπόδια στο επόμενο χρονικό διάστημα: την τραγική διαχείριση της πυρκαγιάς στο Μάτι, τις περικοπές των συντάξεων από 1/1/2019, το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και την αυστηρή εποπτεία με την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος» τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 o  Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

«Σήμερα δεν φαίνεται να έχει τις κοινωνικές αντοχές και τις κοινωνικές συμμαχίες από τα κάτω για να τα ξεπεράσει. Συνεπώς, το ενδεχόμενο εκλογών είναι πάντα ανοιχτό και αυτές μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή» επεσήμανε στη συνέχεια της συνέντευξη του ο κ. Φεύγας, σημειώνοντας ότι: «Από την άλλη πλευρά η Νέα Δημοκρατία διαθέτει την καλύτερη δημοσκοπική εικόνα από το 2009 και μετά. Σήμερα βρίσκεται κοντά στο όριο της αυτοδυναμίας.»

Καταλήγοντας ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι: «Οι πολίτες έχουν προεξοφλήσει την έξοδο από το μνημόνιο καθώς γνωρίζουν ότι τα ραβασάκια από τον ΈΝΦΙΑ έρχονται, οι φόροι θα παραμείνουν και οι ασφαλιστικές εισφορές θα συνεχίσουν να παραμένουν υψηλές.»

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...