Γλέζος: Να μετατρέψουμε την οργή σε πολιτική πράξη

glezosΟ Μανώλης Γλέζος καλεί τον ελληνικό λαό να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να μετατρέψει την οργή του σε πολιτική πράξη « και όχι απλώς να φωνάζει ή να πάει να σπάει βιτρίνες». Παράλληλα, τονίζει πως «δεν χαρίζουμε την Ευρώπη σε κανένα»

«Το πρόβλημα, είναι πως θα πειστεί ο κόσμος, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, ώστε την αγανάκτησή του, το θυμό του και την οργή του, να τα μετατρέψει σε πολιτική πράξη και όχι απλώς να φωνάζει ή να πάει να σπάει βιτρίνες», δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΒΗΜΑ FM”.

Παράλληλα, ο Μ. Γλέζος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, έκανε λόγο για ιδεολογική διολίσθηση του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πήγαινε μπροστά και είχε κολλήσει και αυτός στο 4%; Όταν δέχθηκαν την άποψή μου και είπαμε να δώσουμε την εξουσία στο λαό πήγαμε από το 4, στο 14,στο 24% και ούτω καθεξής. Είπα, πως διολίσθησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν βλέπεις τα κόκκινα χαλιά μπροστά σου, είναι μεγάλη ιστορία, δεν είναι μικρή, για σκέψου τα».

Σε ερώτηση που του έγινε για το που ανήκει πολιτικά,  απάντησε ότι πάντοτε ανήκε στην κίνηση “Ενεργοί Πολίτες”, ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν έφυγε από εκεί.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Μίκη Θεοδωράκη για τα «καλάσνικοφ», υποστήριξε πως δεν είμαστε ακόμα σε αυτή την κατάσταση «Όχι δεν χρειάζεται καλάσνικοφ, δεν χρειάζεται τίποτα. Ας μην ξεχάσουμε, πως δεν αρνούμαι, ότι όταν ο αντίπαλος πάρει τα όπλα, δεν μου μένει και άλλος δρόμος.  Αλλά δεν έχουμε φτάσει εκεί. Δεν χαρίζουμε την Ευρώπη, σε κανέναν, γιατί η Ευρώπη και νοηματικά και λεκτικά και πολιτισμικά, ανήκει εδώ».

The post Γλέζος: Να μετατρέψουμε την οργή σε πολιτική πράξη appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...