Γ.Μπουλές σε δημοτική αρχή: Δώστε στοιχεία για τις δημοσιεύσεις του δήμου στον τοπικό τύπο για όλες τις δημοτικές ενότητες (Βίντεο)

Γ.Μπουλές: Υποκριτική η συζήτηση για το θέμα με αιχμές στο πρόσωπό μου

Συμπληρωματικά στοιχεία για τις δημοσιεύσεις του δήμου στον τοπικό τύπο που να αφορούν όλες τις δημοτικές ενότητες ζήτησε να έρθουν στο φως,ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ.Μπουλές.

Ο κ. Μπουλές κάνοντας αναφορά στο δημοσιεύμα του Nafpaktianews για το θέμα των δημοσιεύσεων του δήμου προς τον τοπικό τύπο που έφθασε μέχρι το Ελληνικό κοινοβούλιο μέσω σχετικής επερώτησης που απηύθυνε προς τον υπουργό τύπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ.Λαγός,ζήτησε από την δημοτική αρχή να φέρει στο φως συμπληρωματικά στοιχεία για τις δημοσιεύσεις προς τον τοπικό τύπο για όλες τις δημοτικές ενότητες,θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ξεδιαλύνει όλες τις σκιές που τυχόν είχαν δημιουργηθεί για τη δική του θητεία όσο ήταν δήμαρχος στην Πυλλήνη.

Ο κ. Μπουλές χαρακτήρισε πολιτική απρέπεια τους χαρακτηρισμούς που δέχθηκε ο ίδιος στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα και ενώ απουσίαζε.Ζήτησε να έλθει το θέμα ξανά για συζήτηση,αφού του δοθούν όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν τις καταχωρήσεις στην συγκεκριμένη εφημερίδα (ΕΜΠΡΟΣ) απ’όλες τις δημοτικές ενότητες που με τον Καλλικράτη δημιούργησαν τον νυν δήμο Ναυπακτίας.

-Πολιτική απρέπεια η συζήτηση “εν τη απουσία μας”

Αναφέρθηκε στην τοποθέτηση Κοτρωνιά,που μίλησε για αναβολή του θέματος χαρακτηρίζοντάς την ειλικρινή,ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και σε δημοτικούς συμβούλους που ενώ είχαν εκφράσει την θέση για αναβολή,εντούτοις πήραν μέρος κανονικά στη συζήτηση,βγάζοντας όπως είπε χαρακτηριστικά “τα εσώψυχά τους…εν τη απουσία μας “

-Απάντηση στην πρόταση Μπουλέ για συζήτηση του θέματος σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο δεν υπήρξε….

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...