Διακόπηκε το ματς, Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Διακόπηκε το ματς, Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Λεβαδειακός ΠΑΟ

Ο διαιτητής ειδοποίησε ότι το ματς διακόπτεται οριστικά και θα συνεχιστεί από το σημείο της διακοπής αύριο στις 7.30 μ.μ.

Είναι πραγματικά ν΄ απορεί κανείς με την απόφαση του διαιτητή να ξεκινήσει το ματς. Και, μάλιστα, όπως μεταδόθηκε από το συνδρομητικό κανάλι, ο Ευαγγέλου ρώτησε τους παίκτες αν θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν! Φαρσοκωμωδία!!!

Ο διαιτητής και οι βοηθοί βγήκαν στο γήπεδο, επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησαν. Αναμένεται η ανακοίνωση της οριστικής διακοπής.

Ο κόσμος αποχωρεί από το γήπεδο, όλα δείχνουν ότι έχουμε οριστική διακοπή, με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού για αύριο το βράδυ την ίδια ώρα.

Σε πέντε λεπτά ο διαιτητής είπε πως θα ανακοινώσει την οριστική του απόφαση.

Στο 10′ ο ρέφερι στέλνει τους παίκτες στ’ αποδυτήρια. Απορίας άξιον γιατί ξεκίνησε το ματς.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου καλεί τους ποδοσφαιριστές να πάνε κοντά του καθώς δύσκολα θα μπορέσει να συνεχιστεί ο αγώνας. Ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ βαρύς και επικίνδυνος.

4′: Πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Σουμπίνιο μετά το λάθος του Κολοβέτσιοιυ να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ

Σέντρα στην αναμέτρηση…

Η απόφαση του διαιτητή είναι να ξεκινήσει το ματς.

Τραγική η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου με το νερό να τον έχει μετατρέψει σε… πισίνα.  Ο διαιτητής Ευαγγέλου έχει βγει και τον ελέγχει. Περιμένουμε να δούμε την απόφασή του για τη διεξαγωγή ή όχι του ματς.

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Φαβάρο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Μητρόπουλος, Νουάνκο, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Δώνης.

 

πηγή: filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/317352-Diakopeke-to-mats-Lebadeiakos-Panathenaikos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...