Δικάζεται την Παρασκευή η γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε βρέφη

Δικάζεται την Παρασκευή η γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε βρέφη

Σε δίκη παραπέμπεται την Παρασκευή η γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε βρέφη σε εμπορικά κέντρα. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής.

Μετά την σύλληψή της, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, χωρίς ωστόσο να έχει δικηγόρο στο πλευρό της και ως εκ τούτου το δικαστήριο της έδωσε αναβολή.

Όταν όμως ο πρόεδρος της ανακοίνωσε ότι θα κρατηθεί, εκείνη αντέδρασε λέγοντας: “θέλω να δικαστώ σήμερα, γιατί στα κρατητήρια οι συνθήκες είναι απαίσιες”. Μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν δέχεται την κατηγορία που την βαρύνει, ότι την έχουν ταλαιπωρήσει και πως οι αστυνομικοί την χτύπησαν πολύ. “Είχα πάει να ψωνίσω, κάθισα να ψωνίσω και ξαφνικά είδα κάποιους να έρχονται κατά πάνω μου. Με άρπαξαν και με χτύπησαν. Μου έκαναν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Λατρεύω τα παιδιά. Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι”.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των μαμάδων των οποίων τα μωρά τους είχαν πέσει θύμα της 55χρονης, η μαυροφορεμένη γυναίκα τις πλησίαζε, έπεφτε δήθεν επάνω τους ζητώντας συγνώμη και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις χαράκωνε τα μωρά τους τα οποία σπάραζαν στο κλάμα.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/337706-Dikazetai-ten-Paraskeye-e-gynaika-poy-kategoreitai-oti-charakone-brephe ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...