Ηλίας Ψινάκης σε αριστερή δημοτική σύμβουλο Μαραθώνα: «Σκάσε μωρή»

Ηλίας Ψινάκης σε αριστερή δημοτική σύμβουλο Μαραθώνα: «Σκάσε μωρή»
Επεισοδιακή αποδείχθηκε η δεύτερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα με τον Ηλία Ψινάκη να κλέβει για ακόμα μία φορά την παράσταση με τις ατάκες και τις ενέργειές του.

Το θέμα της συνεδρίασης αφορούσε τους αθλητές του δήμου και το που θα στεγαστούν με ένα από τα γυμναστήρια να κλείνει με απόφαση του νέου δημάρχου λόγω ακαταλληλότητας.

Τη στιγμή μάλιστα που η ένταση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είχε κορυφωθεί μία δημοτική σύμβουλος της αριστερής αντιπολίτευσης εισέπραξε την φράση «Σκάσε μωρή» από τον Ηλία Ψινάκη ενώ ένας άλλος δημοτικός σύμβουλος άρχισε να χτυπάει τα χέρια του στο τραπέζι.

Ο Ηλίας Ψινάκης κατέκρινε την πρώην δημοτική αρχή που χρησιμοποίησε το γήπεδο για προπονήσεις και αθλητικές οργανώσεις, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο ήταν παράνομο σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Εσείς, θα μπορούσατε να είχατε πάρει πρόστιμο 50.000 ευρώ και τρεις μήνες φυλάκιση. Εγώ δεν τα κάνω αυτά».

«Το πάρτι τελείωσε» ήταν η φράση του Ηλία Ψινάκη για να δηλώσει ότι όλα θα γίνονται πλέον σε ανοιχτούς χώρους και θα αναρτώνται στη Διαύγεια, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο υπονοούμενα για την προηγούμενη δημοτική αρχή. 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...