Θρίλερ με πτώμα άνδρα στη Σουηδία: Βρέθηκε πάνω του πακέτο με καλώδια

Βρήκαν «ένα πακέτο με καλώδια κολλημένο στο σώμα του με μονωτική ταινία»

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σήμερα σε ένα διαμέρισμα κοντά στη Στοκχόλμη με «ένα πακέτο με καλώδια κολλημένο στο σώμα του με μονωτική ταινία» έγραψε η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στην έρευνα.

Από την πλευρά των Αρχών, η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Στοκχόλμης Έβα Νίλσον επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία βρήκε τη σορό του άνδρα και ένα ύποπτο αντικείμενο, αλλά λίγο μετά γνωστοποίησε ότι έπειτα από έρευνες οι Αρχές καθόρισαν ότι το αντικείμενο δεν είναι επικίνδυνο και η αστυνομία δεν πιστεύει ότι διαπράχθηκε κάποιο έγκλημα.

1

Η σορός βρέθηκε εντός ενός διαμερίσματος στη Τένστα, στα περίχωρα της πρωτεύουσας και μια ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της αστυνομίας έσπευσε για να εξετάσει ένα «αντικείμενο που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο», όπως είχε πει νωρίτερα η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Στοκχόλμης.

Ερωτηθείσα δε εάν η αστυνομία υποπτεύεται ένα «έγκλημα που σχετίζεται με τρομοκρατία», η εκπρόσωπος τύπου απάντησε: «Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για κάτι τέτοιο».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/309995-THriler-me-ptoma-andra-ste-Soyedia-Bretheke-pano-toy-paketo-me-kalodia ΚΟΣΜΟΣ

Leave a Comment