Ιόνια Οδός: Άγιο είχε οδηγός που προσέκρουσε σε τοιχώματα διοδίων (φωτό-βίντεο)

Άγιο είχε στην κυριολεξία  ο οδηγός Ι.Χ αυτοκινήτου κινούμενο επί της Ιονίας Οδού με κατεύθυνση προς Πάτρα, που στις 17:20 σήμερα το απόγευμα ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά στις κορίνες και στην συνέχεια στα τοιχώματα των διοδίων, που βρίσκονται εκτός λειτουργίας, στο ύψος του Μενιδίου.

o

Ο 50χρονος οδηγός βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο μετά την πρόσκρουσή του έχοντας τις αισθήσεις του, κάλεσε ο ίδιος τον αριθμό ανάγκης της Ιονίας Οδού καθώς και την Τροχαία.

lΣύμφωνα με τον ίδιο τον οδηγό και με αυτόπτες μάρτυρες (που σταμάτησαν για να του προσφέρουν βοήθεια και να δουν σε τι κατάσταση ήταν η υγεία του) από την έντονη ηλιοφάνεια έχασε την ορατότητά του, δεν είδε τις κορίνες των διοδίων, προσέκρουσε σε αυτές και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο προσπάθησε να επαναφέρει αλλά κατέληξε στα τοιχώματα των διοδίων.

Ο τυχερός 50χρονος άνδρας μέσα στην ατυχία του συμβάντος, προσπαθούσε να καταλάβει πως έγινε το ατύχημα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων που έχασε την ορατότητά του και να συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε.

Το ευτύχημα ήταν που ο 50χρονος άνδρας αρχικά βγήκε ζωντανός από το αυτοκίνητο και στην συνέχεια που δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα καθώς και το ότι δεν χτύπησε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό των διοδίων.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Τροχαία που κατέγραψε το συμβάν, το συνεργείο της Ιονίας Οδού που αποκατέστησε την κυκλοφορία στο σημείο που είχε διακοπεί λόγο του ατυχήματος καθώς και η οδική βοήθεια που απομάκρυνε το Ι.Χ από το οδόστρωμα.

a b c d e f h j k l m n o p



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...