Καθεστωτική η συμπεριφορά Κοτσανά – Ασημακόπουλου. Σκληρή ανακοίνωση από τον Ατρόμητο

Καθεστωτική η συμπεριφορά Κοτσανά – Ασημακόπουλου. Σκληρή ανακοίνωση από τον Ατρόμητο

Κωμικοτραγικά γεγονότα σημάδευσαν την , μετά κόπων και βασάνων, επιστροφή μας στο ΔΑΚ Αντιρρίου σήμερα στις 21/10/2017. Με έκπληξη είδαμε αναρτημένα τέσσερα( 4 )πανό στις κερκίδες του γηπέδου με περιεχόμενο άσχετο με τον αθλητισμό και σαφώς πολιτικό. Με επισυναπτόμενο ραβασάκι να μην πειραχθούν, αλλά και προτροπή των ,άκουσον άκουσον ,κκ Κοτσανά και Ασημακόπουλο προς τον προπονητή μας και μέλη του Δ.Σ. να διαφυλάξουμε τα πανό. Φυσικά τα πανό κατέβηκαν καθώς ο Κ.Α.Π. ορίζει ρητά πως πανό με οποιοδήποτε πολιτικό περιεχόμενο ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ και η γηπεδούχος ομάδα κινδυνεύει με τιμωρία βαριά σε περίπτωση που υπάρχουν αναρτημένα στο γηπεδό της. Η συνέχεια είχε απειλές περί ΄΄αυτόφωρου’’ ‘’ τελειώσατε΄΄ ‘’ δεν ξανα βλέπετε γήπεδο’’ και άλλα ωραία που κοσμούν τα και διανθίζουν τον πολιτικό βίο των εν΄λόγω ΄΄Κυρίων’’. Καθεστωτική – αυταρχική συμπεριφορά που παραμπέμπει σε άλλες εποχές και γειτονικές(προς ανατολάς) χωρες. Επειδή ,λοιπον, δεν θέλουμε να πέσουμε σε αυτόυ του επιπέδου διαλόγου ζητούμε την έγγραφη ενημέρωση για τις εργασίες στο ΔΑΚ Αντιρρίου (χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης κτλ) επειδή ξέρουμε ότι θα χρησιμοποιηθεί ως πρόφαση να μην χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο καθώς να μας κατατεθεί ο κανονισμός λειτουργίας που ωφείλει να υπάρχει εκ του νόμου. Επιφυλασσόμαστε επί παντός νομίμου δικαιωματός μας.
Υ.Γ.1. Η αλαζονεία της εξουσίας είναι η αρχή του τέλους

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΟ Δ.Σ.

4 Σχόλια on this Post

 1. ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΊ Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ.

  Απάντηση
 2. Καλά εκεί στο Αντίρριο έχετε τρελαθεί τελείως,βρίζετε Κοτσανα Ασημακοπουλο την στιγμή που έχουν φτιάξει αθλητικές εγκαταστασεις υψηλού επιπέδου, σχολεία που όμοια τα συναντάς μόνο σε σχόλες ιδιωτικές τύπου ΓΕΙΤΟΝΑ και ΔΟΥΚΑ σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον για την χώρα και σε ένα δήμο τεράστιο νομίζω ότι τέτοιες ανακοινώσεις καταδεικνύει το ποιον αυτόν που εκφράζονται κατά αυτόν τον τρόπο.

  Απάντηση
 3. Η γέφυρα χρησιμοποιοί την ομάδα του Ατρομήτου ως μοχλό πίεσης για να μη θυγούν τα κέρδη της απο την υπερβολική τιμή των διοδίων.Εμείς θα υποκήψουμε στις απειλές των Γάλλων πως θα σταματήσουν την χορηγία στον Ατρόμητο;να την διακόψουν χίλιες φορές και να φροντίσουν να μειώσουν την τιμή των διοδίων.Όπως τα πάντα στην Ελλάδα υπέστησαν όχι μείωση αλλά καθύζιση ( μισθοί,συντάξεις,παροχές παντός είδους ) έτσι και η τιμή των διοδίων να μειωθεί και να φτάσει αναλογικά με όλα τα προηγούμενα που ανέφερα.

  Απάντηση
 4. Αυτοί κάνουν ότι τσακώνονται …….και η γέφυρα ανοίγει την στρόφιγγα . Χαχαχαχαχα

  Απάντηση

Leave a Comment