Κερδίστε 1 φιάλη στον Πάνο Κιάμο στο “Κτήμα Λάκης Δελημάρης”.

3 ΧΡΟΝΙΑ NAFPAKTIA NEWS.GR!!! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 

Το Nafpaktia News κλείνοντας σε λίγες μέρες τον 3ο χρόνο λειτουργίας του(1/8), ξεκινα να σας προσφέρει δώρα μέσα από διαγωνισμούς,εκφράζοντας μ αυτό τον τρόπο τις ευχαριστίες του για την μέχρι τώρα στήριξή σας.

Το Nafpaktianews.gr σας προσφέρει αυτή τη φορά μια φιάλη για τέσσερα άτομα στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού με τον Πάνο Κιάμο στο Τρίκορφο 14 Αυγούστου,ενώ  τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν  κι άλλα δώρα και πολλές-πολλές εκπλήξεις.  

Λάβετε μέρος παρακάτω κάνοντας like στην σελίδα του nafpaktianews στο facebook και συμπληρώνοντας όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας (στην περίπτωση που έχετε ήδη κάνει like στην σελίδα μας στο facebook συμπληρώστε απλά την παρακάτω φόρμα) στη συνέχεια κοινοποιήστε αυτό το άρθρο στο προφίλ σας.

Ο νικητής θα ανακηρυχθεί μετά από κλήρωση 13 Αυγούστου  στις 22:00 το βράδυ μέσω της σελίδας μας στο facebook. Ο τρόπος που θα γίνει θα είναι ο εξής : Θα ζητηθεί ένας αριθμός από το συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων και ο πρώτος φίλος που θα απαντήσει θα επιλέξει αυτόματα τον τυχερό.

Σημείωση: Σε περίπτωση που έχετε κάνει ήδη like στην σελίδα μας στο facebook και δεν εμφανίζεται η φόρμα θα πρέπει να περάσετε το ποντίκι πάνω απο το μπλε κουμπί “προτείνετε” (παρακάτω) και θα εμφανιστεί η ένδειξη X, πατήστε μια φορά και στη συνέχεια ξαναπατήστε το (ώστε να κάνετε like), έτσι θα εμφανιστεί η φόρμα για να δώσετε τα στοιχεία σας.

[to_like id=”115158″] [contact-form-7 id=”115235″ title=”Διαγωνισμός”] [/to_like]

*Απαγορεύονται οι διπλές συμμετοχές.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...