Το όνομα του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή στο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου - 2 hours ago
Αφαίρεση έξι βαθμών από τον Ολυμπιακό - 2 hours ago
Ερντογάν: Είπα στον Τσίπρα ότι αν θέλετε να ανοίξει η Χάλκη κι εμείς θέλουμε τζαμί με μιναρέ στην Πλάκα - 2 hours ago
Τρίποντο…που δείχνει τετράδα για τον Α.Ο. Χάλκειας - 4 hours ago
Ήττα για τον Ατρόμητο από τον Απόλλωνα Δοκιμίου - 4 hours ago
Τρίποντο στις καθυστερήσεις για την Κατούνα - 4 hours ago
Ήττα με παράπονα για την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς. - 4 hours ago
Ανίερη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ στο πρόσωπο του κ. Κατσιφάρα - 4 hours ago
Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις στην Ισπανία ενόψει των πρόωρων εκλογών - 5 hours ago
Επίσκεψη Σταθάκη και Πολάκη στις πληγείσες περιοχές στα Χανιά - 5 hours ago
Με γκολ του Ναυπάκτιου Δ. Τσοπανά ο Α.Ο. Περιστερίου πήρε βαθμό από τον Φωστήρα.
Με γκολ του Ναυπάκτιου Δημήτρη Τσοπανά ο Α.Ο. Περιστερίου ο οποίος αγωνίζεται στον Α.Ο Περιστερίου πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Φωστήρα . Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι γιος του προπονητής Αντώνη Τσοπανά ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες των Νέων Ναυπάκτου και του Γιάννη Πανουργιά και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ακαδημία Ναυπάκτου. Πριν την μετακίνηση του στον Α.Ο. Περιστερίου για να πάρει παιχνίδια αγωνιζόταν στην ομάδα της Κ20 του Ατρόμητου.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ
Απίθανη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών έκαναν τα «πρωτάκια του ΑΟ Περιστερίου στο σημερινό ντέρμπι με τον Φωστήρα που θεωρητικά αποτελεί το μεγάλο και ατράνταχτο φαβορί στον β’ όμιλο για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Αν και βρέθηκαν να χάνουν μόλις στο πρώτο λεπτό από γύρισμα του Αννιτσάκη και λάθος του τερματοφύλακα Θεοδωράκη όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν ψυχολογικά αλλά κατάφεραν να σωστό πλάνο και πολύ τρέξιμο απόρροια του νεανικού τους ενθουσιασμού να βρουν στην επανάληψη το δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας που τον λες και νίκη.
Συγκεκριμένα από σέντρα του Λειβαδά στο 63′ ο Τσοπανάς την κατάλληλη στιγμή πήδηξε πάνω από τον αντίπαλο του που έχασε τη μπάλα και με κεφαλιά έκανε το 1-1 που έμελλε να σημαδέψει το ματς.
Πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπέδο του Ήφαιστου παρουσία και πολλώ ν φιλάθλων του Φωστήρα, σε μια γιορτή του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.
Ξεκίνησαν για τον Όμιλο οι Θεοδωράκης, Σετελάρι, Αναγνωστόπουλος, Μπούζας, Αννιτσάκης, Σέργας, Λέτσι, Ζιάμπρας, Τσοπανάς, Λειβαδάς, Γεωργακόπουλος. Έπαιξαν και οι Μπαλαρίνης, Κόκα, Κουτσούκου.