Με μεγάλη επιτυχία η πρώτη μέρα του τουρνουά «3on3 basket»

Με μεγάλη επιτυχία η πρώτη μέρα του τουρνουά «3on3 basket»

Σήμερα στις 18:00 η μάχη των «μεγάλων»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ηπρώτη μέρα του Τουρνουά «3on3 basket» που διοργανώνει ο ΠΑΣ Ναυπάκτου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου, στην παραλία της Ψανής. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με έντονο ενδιαφέρον το θέαμα που προσέφεραν οι αθλητές των Κατηγοριών Α (Γυμνασίου) και Β (Λυκείου) και παρά τη διακοπή των αγώνων για λίγη ώρα λόγω βροχόπτωσης και τη μεταφορά του τουρνουά στο κλειστό «Παπαχαραλάμπειο» στάδιο, οι θεατές ακολούθησαν και χειροκρότησαν  τις προσπάθειες των παιδιών μέχρι το τέλος.

Μεγάλοι νικητές του Γυμνασίου  η ομάδα “Χαβαλέικερς” (Σταμάτης, Ντάλλας Φ.Λ. Μαντζαρίνης) που πήρε την 1η θέση νικώντας στον τελικό  με σκορ 11-7 “Τα παιδιά του παγετού” (Αβδής, Καρκαμπούνας, Θεοδωρόπουλος) από το Αγρίνιο που τερμάτισαν στην 2η θέση . Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στους οι “All Stars” (Γαλάνης, Μίχος, Ντάλλας Φ.Β.) καθώς στο μικρό τελικό νίκησαν την ομάδα “The Noobs” (Ραυτόπουλος, Σίνα, Χοχτούλας) με σκορ 11-3.

Στην Κατηγορία του Λυκείου στην 1η θέση τερμάτισαν οι “Team Crash” (Ζαμπάρας,Φούντας Α.,Φούντας Φ.,Μοίραλης), νικώντας με σκορ 12-8 σε έναν αμφίρροπο τελικό την ομάδα “Άλφα” (Βαζούκης, Καρκαμπούνας Ι, Παπαχρήστος) από το Αγρίνιο, αφήνοντας τους στη 2η θέση. Η 3η θέση κρίθηκε την παράταση και στη διαδικασία των ελευθέρων βολών, με τη “Λαγκαδούλα City” (Γκέρς, Στυλιαράς, Κουφογιάννης, Πλούμης) να παρουσιάζεται πιο ψύχραιμη και με σκορ 9-8 να νικάει τη “Μεικτή Γυμνασίου” και να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο. 
Σήμερα το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη των “μεγάλων”. Αναμένουμε να παρακολουθήσουμε αμφίρροπα παιχνίδια και ωραίο θέαμα αντάξιο του επιπέδου των παικτών. Ραντεβού λοιπόν στην παραλία της Ψανής στις 18:00 που θα δοθεί το πρώτο τζάμπολ!!!

Σημείωση: Σε περίπτωση βροχής οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...