Με πρόβλημα… ευστάθειας στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Γιούνκερ

Σε όχι ιδιαίτερα καλή κατάσταση εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ λίγο πριν από την αναμνηστική φωτογράφιση της Συνόδου του ΝΑΤΟ.

Βίντεο δείχνουν τον κ. Γιούνκερ να παραπατάει, υποβασταζόμενος από ανθρώπους της ασφάλειας αλλά και ηγέτες, όπως ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Ζόραν Ζάεφ.

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο βίντεο, ο Γιούνκερ προσπαθεί να ανέβει το σκαλοπάτι που οδηγεί στο βάθρο για την επίσημη φωτογραφία, αλλά… φαίνεται να μην μπορεί να τα καταφέρει.

Εκεί επεμβαίνουν οι άνθρωποι της ασφάλειάς του, κρατώντας τον από το χέρι και βοηθώντας τον να ανέβει τελικά στο βάθρο.

Στη συνέχεια όλοι οι ηγέτες στέκονται για την καθιερωμένη «οικογενειακή» φωτογραφία.

Ο φακός «πιάνει» ξανά τον πρόεδρο της Κομισιόν, να μην μπορεί εκ νέου να σταθεί στα πόδια του και ως από μηχανής θεός έρχεται ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και δίνει πολύτιμη χείρα βοηθείας, κρατώντας τον από τη μέση.

Με χαρακτηριστική ευθυμία ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον αγκαλιάζει και τον φιλά σταυρωτά.

Κατά την αποχώρησή του από το βάθρο, τον Γιούνκερ κρατούν ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ, και ο Πορτογάλος πρωθυπουργός, Αντόνιο Κόστα.

Ο Ζάεφ μάλιστα δεν τον αφήνει καθόλου από το μπράτσο καθ’ όλη της ασταθούς πορείας του.

Ευρωπαϊκές πηγές, απαντώντας στις «κακές γλώσσες», αυτές που αφήνουν μονίμως υπονοούμενα σχετικά με τις… αδυναμίες του Ζαν Κλόντ Γούνκερ, υποστήριξαν ότι… πάσχει από ισχιαλγία.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/337217-Me-problema-eystatheias-ste-Synodo-toy-NATO-o-Gioynker ΚΟΣΜΟΣ

Leave a Comment