Μπουτάρης: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για το «Μακεδονία»

Μπουτάρης: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για το «Μακεδονία»

Μπουτάρης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρας, σε νεότερες δηλώσεις του που έκανε λόγω των επικριτικών σχολίων που δέχθηκε, έκανε λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεων του αναφορικά με τα περί αλλαγής ονόματος του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Ο κ. Μπουτάρης ανέφερε ότι απομονώθηκε μια φράση υπό ένα σύνολο προβληματισμών που εξέφρασε και αποδόθηκε παντελώς λανθασμένα, όπως αναφέρει το voria.gr.

«Δεν ζήτησα ούτε ζητώ την αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου, ούτε για τίποτε άλλο που φέρει το όνομα Μακεδονία. Αυτό είναι ξεκάθαρο», πρόσθεσε και αναφορικά με τη πρότασή του στον ΣΚΑΪ να ονομαστεί «Νίκος Γκάλης» υποστήριξε ότι ρωτήθηκε και απάντησε για την περίπτωση που τεθεί τέτοιο ζήτημα». 

Εξάλλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερφε πως αυτό που είπε και δεν το παίρνει πίσω «είναι ότι στο ζήτημα αυτό έχουμε χάσει προ πολλού, αφού ήδη 140 κράτη έχουν αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας».

«Είμαι ο μόνος που έχει το θάρρος να λέει τα πράγματα με το όνομά τούς και όλοι οι εθνολαϊκιστές που σήμερα βγαίνουν και με κατηγορούν είναι αυτοί που ευθύνονται για την ήττα αυτή», επεσήμανε.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/321353-Mpoytares-Parermeneytekan-oi-deloseis-moy-gia-to-Makedonia ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...