ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Ξεχωριστή καλοκαιρινή εκδήλωση του 1ου Δημοτικού σχολείου

Mε όπλα τους το ταλέντο και την καλοκαιρινή του διάθεση,τα παιδιά του 1ου Δημοτικου σχολείου Ναυπάκτου είπαν το δικό τους αντίο στις σχολικές έγνοιες.

Ο προαύλιος χώρος γέμισε με τη ζωντάνια και το κέφι των μαθητών της σχολικής μονάδας,οι οποίοι με την καθοδήγηση των δασκάλων τους παρουσίασαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.Ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα.Και αθλητικές δραστηριότητες και τραγούδι και φυσικά πολύ χορό.

Το πρόγραμμα άνοιξε με τον χαιρετισμό του διευθυντή του σχολείου κ. Φούντα,ο οποίος ευχαρίστησε εκτός των άλλων τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τη συνεργασία που είχαν την τρέχουσα περίοδο,όπως επίσης και τους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς για τον αγώνα που καταβάλλουν προκειμένου να μεταφέρουν τη γνώση στα παιδιά

Η γιορτή του 1ου δημοτικού σχολείου τα είχε όλα. Οι μικροί μαθητές,με όπλα τους, το ταλέντο και φορώντας την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή τους διάθεση, παρουσίασαν πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις.Σκόρπισαν στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση χαρά και ψυχαγωγία, τραγουδώντας, και παίζοντας σειρά παιχνιδιών, αποχαιρετώντας προσωρινά και για λίγους μήνες το σχολείο.

Φυσικά ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα εκτάκια που πλέον από φέτος αποχαιρετούν το σχολείο τους για τις μεγαλύτερες τάξεις του Γυμνασίου.

Όσο για τους υπόλοιπουε,το ραντεβού των παιδιών κατά το κλείσιμο της εκδήλωσης ανανεώθηκε για το φθινόπωρο, κατά την επιστροφή τους στο γνώριμο χώρο του σχολείο.

Καιρός για διακοπές και ανάπαυλα λοιπόν. Καλό καλοκαίρι.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...