Νίκος Στάικος : «Πάνω απ’ όλους η ομάδα»

Στην υποχρέωση όλων  για αμέριστη στήριξη των όποιων αποφάσεων λαμβάνουν οι εκάστοτε διοικήσεις του Ναυπακτιακού προχώρησε με δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος Νίκος Στάικος με αφορμή την πρόσφατη  ανακοίνωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σκούνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρώην προέδρου του Ναυπακτιακού :

«Υπάρχουν στιγμές που ο καθένας μας μπορεί να  διαφωνεί με τις επιλογές όσων χειρίζονται τις τύχες της ιστορικής ομάδας της πόλης μας. Δεν χωρά ωστόσο καμία αμφιβολία πως ο στόχος για όλους όσους αγαπούν αυτή την ομάδα σήμερα είναι ένας : η επιστροφή της στη Γ Εθνική.

Υποχρέωσή μας συνεπώς είναι πρώτα απ’  όλα η στήριξη της όποιας διοικητικής απόφασης, πόσο μάλλον όταν κατά το παρελθόν η συγκεκριμένη επιλογή έχει συμβάλει τα μέγιστα και σε πρωταγωνιστικές πορείες αλλά και σε κατακτήσεις τίτλων και ανόδων με εμφατικό μάλιστα τρόπο. Ας αφήσουμε λοιπόν στην κρίσιμη αυτή στιγμή στην άκρη τις όποιες προσωπικές μας επιλογές και προτιμήσεις και ας στηρίξουμε ενωμένοι την ομάδα της πόλης μας που φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής, να επανέλθει εκεί που της αξίζει,  στις εθνικές κατηγορίες. Αν ο στόχος τελικά  δεν επιτευχθεί, τότε όλοι έχουμε το χρόνο αλλά και το  αναφαίρετο δικαίωμα ως φίλαθλοι να ασκήσουμε την πιο αυστηρή κριτική.

Μέχρι τότε όμως τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε ενωμένοι- διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι –   να βοηθήσουμε στη κρίσιμη διαδικασία των αγώνων μπαράζ που έρχεται,  με κάθε τρόπο την πρωτοπόρο  σήμερα του  βαθμολογικού πίνακα ομάδα της πόλης μας,  στην επίτευξη του μοναδικού  φετινού της στόχου. Την ανάδειξή της ως πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας» .



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...