Ναύπακτος:Κλεμμένο το αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο στην παραλία της Ψανής-Τι δείχνει η έρευνα.

-Κλεμμένο αποδείχθηκε  το αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα προχθές τη νύχτα στην παραλία της Ψανής.

Όπως είχε καταγράψει το ρεπορτάζ του Nafpaktianews που ανέδειξε και το περιστατικό,οι τρεις επιβαίνοντες του οχήματος τραυματίστηκαν ελαφρά μετά την πρόσκρουση του οχήματος σε κολόνα του ΟΤΕ και μεταλλική σιδερένια πόρτα παρακείμενης οικίας.

Οι νεαροί μεταφέρθηκαν μετά το περιστατικό σε νοσοκομείο της Πάτρας,ενώ χθες το μεσημέρι ακολουθώντας οι αστυνομικοί της Ναυπάκτου το γράμμα του νόμου προχώρησαν τόσο στη σύλληψή των νεαρών,όπως και στη σύλληψη των γονέων τους με την κατηγορία της παραμέλησής  τους

Τα νεαρά παιδιά είναι δύο 17 χρονοι και ένας 15 χρονος σε βάρος των οποίων θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία,ενώ το αυτοκίνητο που υπέστη αρκετά σοβαρές υλικές ζημιές αποδόθηκε μετά το περιστατικό στην ιδιοκτήτριά του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πείτε και καμιά αλήθεια τουλάχιστον μέχρι στιγμής μόνο βλακείες γράφετε. Τι νομίζετε ότι θα βγάλετε από αυτά που λέτε. Τίποτα δεν έγινε απο αυτα που λέτε. Ναι δεν λέω λάθος τον παιδιών που μπήκαν στο αυτοκίνητο άλλα και αυτός που οδηγούσε να μην το έκλεβε. Και κανέναν δεν πήρε μέσα η αστρονομία. Μόνο ηλιθιότητες έχετε γράψει μέχρι στιγμής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...