Ναύπακτος: “Ανοιχτά πεζοδρόμια” θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών-Δηλώσεις Κοτσανά (Vid)

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο για τους πεζούς  με τα σκαψίματα στα πεζοδρόμια από εταιρεία τηλεφωνίας

Εδώ και ένα δεκάμηνο υφίστανται τα έργα στη Ναύπακτο με σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών επικοινωνωνίας,ωστόσο αυτό που θα διαπιστώσουμε στο μέλλον,για την ώρα γίνεται γολγοθάς για τους πεζούς που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο αφού υποχρεώνονται  να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα για να παρακάμψουν τα έργα που εκτελούνται στο πεζοδρόμιο.

Ένα τέτοιο σκηνικό,από τα δεκάδες που έχουμε γίνει μάρτυρες όλο το προηγούμενο διάστημα υπάρχει μπροστά από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Ναύπακτο,όπου το πεζοδρόμια μαζί με τα μπάζα,έχει γίνει απροσπέλαστο για τους πεζούς.

Ανδ.Κοτσανάς : Kαμία ανοχή πλεόν

Στην κάμερα του Nafpaktianews μιλά ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Ανδ.Κοτσανάς, μίλησε για πλημμέλεια στις εργασίες χωρίς μέριμνα για τους πεζούς,ενώ έκανε γνωστό ότι έχει υποβληθεί και διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΟΤΣΑΝΑ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΗ ΑΠΟ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΠΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΧΑΛΙΑ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...