Οι Ισπανοί υποκλίνονται στον Παναθηναϊκό: «Στο ΟΑΚΑ πληρώνονται τα λάθη»

Οι Ισπανοί υποκλίνονται στον Παναθηναϊκό: «Στο ΟΑΚΑ πληρώνονται τα λάθη»

Η ομάδα του Σίτο Αλόνσο ηττήθηκε με 84-75 από τον Παναθηναϊκό Superfoods και μπήκε στη… μεγάλη λίστα των συλλόγων που έφυγαν ηττημένοι από το απόρθητο κάστρο του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, ο Ισπανικός τύπος και κυρίως οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με το μπάσκετ επικεντρώθηκαν εκεί, με την «Mundo Deportivo» να αναφέρει στον τίτλο του κειμένου για το παιχνίδι: «Φρένο στο ΟΑΚΑ».

Παράλληλα, στο ίδιο κομμάτι αναφέρεται: «Αφήνοντας τον Παναθηναϊκό στο 18% στα τρίποντα, θα ήταν θεωρητικά ένας καλός τρόπος για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ. Όμως, η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να επωφεληθεί από αυτό και κατέληξε να χάσει από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ με 84-75. Ο Νικ Καλάθης βοήθησε στη νίκη των Ελλήνων που έπαιξαν περισσότερο ως ομάδα και είχαν ακόμα μερικούς σημαντικούς παίκτες όπως ο Βουγιούκας και ο Παππάς».

Επιπρόσθετα, το encestando.es στέκεται στο ΟΑΚΑ, το οποίο «είναι ένα πολύ δύσκολο γήπεδο όπου πληρώνονται τα λάθη». Παράλληλα, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα στάθηκε στη συγκέντρωση και την ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ ο Παναθηναϊκός Superfoods, ωστόσο προσπάθησε να… υποβαθμίσει την ήττα της Μπαρτσελόνα ως «εντός προγράμματος».

Από εκεί και πέρα δεν γίνεται κάποια ιδιαίτερη αναφορά στις ισπανικές και καταλανικές εφημερίδες, οι οποίες επικεντρώθηκαν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Πηγή: Fiathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/317202-Oi-Ispanoi-ypoklinontai-ston-Panathenaiko-Sto-OAKA-pleronontai-ta-lathe ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...