Ο Ναυπάκτιος Έλληνας ομογενής Διοικητής της Κ9 σε σταθμούς ΜΜΜ, της NYPD

Διευθύνει ένα από τα κομβικότερα Τμήματα του NYPD για την καθημερινή ασφάλεια της πόλης, με δυο ομογενείς συνεργατες του.

Ο Διοικητής της Μονάδας Κ9, αρμόδιος για τους σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, Γιάννης Πάππας, με καταγωγή από τη Ναύπακτο. Δίπλα του, η συνεργάτιδά του, «Πάλα».

Η Πάλα ονομάστηκε έτσι εις μνήμην του Ελληνοαμερικανού Αστυνομικού Παύλου Πάλλα, ο οποίος έφυγε από την ζωή εξαιτίας ασθένειας που προκλήθηκε από την υπηρεσία του στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση (11/09).

Έχει λάβει εκπαίδευση για να εντοπίζει ακόμη και επίδοξους τρομοκράτες ζωσμένους με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Η ιστορία του Γιάννη Πάππα, που Διευθύνει ένα από τα κομβικότερα Τμήματα του NYPD για την καθημερινή ασφάλεια της πόλης, με δυο ομογενείς συνεργατες του αλλά και μια απευθείας «περιπολία» στο θορυβώδες Μετρό της Νέας Υόρκης.

…με απευθείας «περιπολία» στο θορυβώδες Μετρό της Νέας Υόρκης, σύντομα, στο επόμενο επεισόδιο των ειδικών εκπομπών «Έλληνες του NYPD» με τη συνεργασία του DCPI.

nantiareport.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...