Ο Τζουντ Λο κυνηγάει χρυσάφι στον βυθό (Βίντεο)

Ο Τζουντ Λο κυνηγάει χρυσάφι στον βυθό (Βίντεο)
O Κέβιν ΜακΝτόναλντ («Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκωτίας», «State of Play») δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ από την περιπέτεια «Black Sea», με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Λο και στο πλευρό του ένα πλήρωμα αποφασισμένων ανδρών που κυνηγούν ένα θησαυρό στα βάθη της θάλασσας: Σκοτ ΜακΝάρι, Μπεν Μέντελσον, Ντέιβιντ Θρίλφολ, Μάικλ Σμάιλι, Κονσταντίν Καμπένσκι («Night Watch») και Γκριγκόρι Ντομπρίγκιν («A Most Wanted Man»).

Ο επικεφαλής (Τζουντ Λο), καπετάνιος σε υποβρύχιο που για να ευχαριστήσει τους πρώην εργοδότες του αναλαμβάνει την επικίνδυνη αποστολή, πλέει στη Μαύρη Θάλασσα με την επίλεκτη ομάδα ναυτικών που διψούν για χρυσάφι, αλλά από ό,τι φαίνεται ήδη από το πρώτο τρέιλερ, η δουλειά θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο φαντάζονταν.

Όχι μόνο γιατί το κυνήγι θησαυρού κρύβει πάντα αναπάντεχες εκπλήξεις, αλλά και γιατί όσο πλησιάζουν στο στόχο, οι άνδρες του πληρώματος μπαίνουν στον πειρασμό να διεκδικήσουν (με ό,τι μέσο χρειαστεί) μεγαλύτερο μερίδιο από τα λάφυρα.

Δείτε το τρέιλερ, που διαθέτει ατμόσφαιρα περιπέτειας, χρησιμοποιεί υλικά θρίλερ, αλλά βασίζεται εξίσου στους χαρακτήρες, που μέσα στον ασφυκτικό χώρο του υποβρυχίου θα έλθουν αντιμέτωποι με τους συντρόφους και τον εαυτό τους.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...