Πάνθηρες: «Οι εποχές του κουτόχορτου πέρασαν, θωρακίστε την ομάδα μας»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιώνιου ξεσπάθωσαν για τα γεγονότα του Σαββάτου στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καλώντας τη διοίκηση να θωρακίσει περαιτέρω την ομάδα εξωαγωνιστικά, και δηλώνοντας υπερήφανοι για όσα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων:

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα .. Στο ίδιο έργο θεατές.

Και μετά διερωτώνται (υποκριτικά), τι είναι αυτό που γεννά την βία στα γήπεδα. Και τους φταίνε (ακόμα πιο υποκριτικά) οι οπαδοί!

Δεν τους φταίει ότι ένας διαιτητής που σφυράει τα οικογενειακά διπλά στου Ρέντη, σφυρίζει την ομάδα της καρδιάς του (και της τσέπης του) ΚΑΙ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Όλοι βλέπουν και καταλαβαίνουν. Οι εποχές του κουτόχορτου έχουν παρέλθει προ πολλού.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε από το μικρό βήμα που μας δίνεται, είναι η παραίνεση μας προς την διοίκηση του ιστορικού μας Πανιωνίου.

Είμαστε υπερήφανοι για ό,τι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα αλλά θα πρέπει να θωρακίσετε ακόμα περισσότερο την ομάδα (έξω αγωνιστικά). Μπορείτε!

Υ.Γ. Ευτυχώς έγιναν κάποιες αλλαγές στο ανδρικό μπάσκετ και μπορούμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον. Πανιώνιος είμαστε, όλα τα μπορούμε. Μαζί θα παλέψουμε ως το τέλος.

Υ.Γ.2 Μπράβο στις ομάδες πόλο, γυναικείου βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών για τις νίκες στην πρεμιέρα των πρωταθλημάτων τους.

Υ.Γ.3 Τα λέμε σήμερα στις 22:00, από το http://nstv.gr/nstvlive/ και την εκπομπή μας ‘’H Φωνή των Πανθήρων’’.

Υ.Γ.4 Καρίμ ψυχάρα για πάντα Πανιωνάρα!
 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/305580-Pantheres-Oi-epoches-toy-koytochortoy-perasan-thorakiste-ten-omada-mas ΣΠΟΡ

Leave a Comment