Πήγε να δώσει εξετάσεις οδήγησης για λογαριασμό φίλης της και κατέληξε στα κρατητήρια

Πήγε να δώσει εξετάσεις οδήγησης για λογαριασμό φίλης της και κατέληξε στα κρατητήρια

Υπέρ του δέοντος πονηρή, αποδείχθηκε μία 33χρονη γυναίκα από την Καβάλα, καθώς στην προσπάθειά της να βγάλει το πολυπόθητο δίπλωμα οδήγησης, δε δίστασε να βάλει μία φίλη της να δώσει εξετάσεις για λογαριασμό της.
Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο ειδικό κέντρο θεωρητικής εξέτασης των υποψήφιων οδηγών στην πόλη της Μακεδονίας, καθώς μία 33χρονη υποψήφια οδηγός αποδείχθηκε ιδιαίτερα… αβέβαιη για την θεωρητική εξέταση, οπότε σκέφτηκε μία κομπίνα για να μην αποτύχει.

Το σχέδιο προέβλεπε, ότι μία φίλη της 33χρονης θα προσπαθούσε να δώσει τις εξετάσεις αντί για εκείνη, ενώ ο ιθύνων νους της όλης ιστορίας, είχε προμηθεύσει την «έμπειρη» φιλενάδα της με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως την αστυνομική της ταυτότητα αλλά και το δελτίο εκπαίδευσης υποψηφίου οδηγού.

Οι δύο γυναίκες, όμως, δεν κατάφεραν να ξεγελάσουν τους εξεταστές της Διεύθυνσης Μεταφορών της πόλης, οι οποίοι δε δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να διαπιστώσουν την κομπίνα που είχε στηθεί.

Έτσι, αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία κι έγιναν οι νέες απαραίτητες συστάσεις, οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια κι εν συνεχεία στο αυτόφωρο, με αρκετά σοβαρές κατηγορίες, όπως η πλαστογραφία πιστοποιητικών εγγράφων αλλά κι η υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

gazzeta.gr

Leave a Comment