Παρασκευή και 13: οι προλήψεις διάσημων αστέρων!

Παρασκευή και 13: οι προλήψεις διάσημων αστέρων!

Δεν είμαστε προληπτικοί  μόνο εμείς οι «κοινοί θνητοί» αλλά και οι σταρ! Από την Cameron Diaz και την Jennifer Aniston μέχρι τον Colin Farrell και την Heidi Klum, οι διάσημοι έχουν βρει κάποια πράγματα που τους βοηθούν να ηρεμούν και να ξεχνάνε τους φόβους τους και τις προλήψεις τους.

Ας δούμε λοιπόν, στην παρακάτω λίστα ορισμένες από αυτές:

  • Η Jennifer Aniston φοβάται τα αεροπλάνα. Τι κάνει κάθε φορά που πρόκειται να μπει σε αεροπλάνο; Μπαίνει με το δεξί και χτυπά με το χέρι της την άτρακτο του αεροσκάφους.
  • ο σταρ του “Game of Thrones” Kit Harington φοβάται τα αεροπλάνα. “Κάθε φορά που μπαίνω σε αεροπλάνο, ακουμπάω την άτρακτο τρεις φορές πριν μπω μέσα” ανέφερε κάποια στιγμή στο περιοδικό Condé Nast Traveler. Και σαν μην έφτανε αυτό: “Έχω το τυχερό μου στυλό, το έχω απο παιδί και το κουβαλάω πάντα πάνω μου”.
  • Η Victoria Beckham είναι πολύ προληπτική. Αποφεύγει τις σκάλες και μένει πάντα στο ίδιο ξενοδοχείο όταν πάει στη Νέα Υόρκη. Φροντίζει πάντα να έχει τους τυχερούς ημιπολύτιμους λίθους της στις επιδείξεις της. “Εάν σας έλεγα τις ιεροτελεστίες που κάνω στα παρασκήνια των επιδείξεων κάθε φορά, θα σκεφτόσαστε ότι είμαι περίεργη. Κουβαλώ πάντα μαζί μου τους κρυστάλλους μου, κάτι που μπορεί σε κάποιους να φαίνεται περίεργο, αλλά σε εμάς δουλεύει”, ανέφερε κάποτε.
  • Η Serena Williams δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα. Η γνωστή τενίστρια δένει τα κορδόνια της με συγκεκριμένο τρόπο, χτυπά το μπαλάκι πέντε φορές στο έδαφος πριν από το πρώτο της σερβίς και δεν πλένει τις κάλτσες της πριν από κάθε κρίσιμο αγώνα!
  • Η εκκεντρική Lady Gaga φοβάται την ερωτική πράξη εάν δεν υπάρχει συναίσθημα καθώς θεωρεί ότι σκοτώνει την δημιουργικότητα.
  • Η Megan Fox μπόρεσε να αντιμετωπίσει την φοβία της για τα αεροπλάνα ακούγοντας Britney Spears. “Εϊμαι πεπεισμένη ότι αποκλείεται να πεθάνω ακούγοντας Britney Spears. Και κάθε φορά που μπαίνω σε αεροπλάνο επιλέγω πάντα αυτή τη μουσική γιατί ξέρω ότι δεν θα πέσει όσο ακούω την Britney», είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της!
  • Ο συγγραφέας του «It» Stephen King φοβάται τον αριθμό 13. Είχε γράψει  και ένα άρθρο στους The New York Times παλαιότερα, εξηγώντας το φόβο του.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/305215-Paraskeye-kai-13-oi-prolepseis-diasemon-asteron ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...