Πατέρας 32χρονης: Την ώρα της δολοφονίας περνούσα τυχαία έξω από το νεκροταφείο

Την Κυριακή αναμένεται να πάει να καταθέσει στην αστυνομία ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο.Πριν την κατάθεσή του, ωστόσο, ο πατέρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, αποκάλυψε ότι την ώρα της δολοφονίας, πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο. Μάλιστα, όπως σημείωσε, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τι έχει συμβεί, παρέλαβε από το σημείο έναν άντρα περίπου 30 με 35 ετών, τον οποίο πήγε στο λόφο Σκουζέ.
«Έξω από το νεκροταφείο πήρα έναν τύπο γύρω στα 30-35, ήταν αλαφιασμένος και μου λέει «λόφο Σκουζέ». Δεν ξέρω αν είχε σχέση ο άνθρωπος αλλά μπήκε μέσα στο αμάξι, ήταν αλαφιασμένος, δεν μου φάνηκε νορμάλ», είπε ο πατέρας στο δελτίο του ALPHA.
Ο πατέρας αναρωτιέται αν ο άντρας αυτός βγήκε μέσα από το νεκροταφείο, ενώ συνέχισε λέγοντας πως αν τον δει θα τον γνωρίσει.
Όπως σημείωσε, αυτό συνέβη γύρω στις 6.30, αφού είχε γίνει το περιστατικό και είχε σταματήσει η κυκλοφορία του ηλεκτρικού στα Πατήσια, μετά από εντολή της αστυνομίας, που έψαχνε τους δράστες.
Ο πατέρας είπε ότι έμαθε για το τραγικό συμβάν αργά το βράδυ από το γιο του.

cnn.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...