Πράσινο φως από το ΚΑΣ για την επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Πράσινο φως από το ΚΑΣ για την επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Ομόφωνα ενέκριναν τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), τις μελέτες χωροθέτησης και περιβαλλοντικών επιπτώσεων του επενδυτικού σχεδίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Σύμφωνα με τις μελέτες που εγκρίθηκαν  στη συνεδρίαση του ΚΑΣ, εντός των περιοχών ανάπτυξης προβλέπεται να διενεργηθούν μικρές προσθήκες, ανακαινίσεις και επισκευές σε υφιστάμενα, κατεδάφιση του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου Αφροδίτη και ανέγερση 15 πολυτελών κατοικιών.

Ανάμεσα σε άλλα, τα σχέδια της επένδυσης, περιλαμβάνουν, βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο και πεζοδρομήσεις, ενώ θα ενισχυθεί και θα αποκατασταθεί το φυσικό τοπίο.

Εντός του ακινήτου, που έχει έκταση λίγο μεγαλύτερη από 301.800 τ.μ., λειτουργεί και ξενοδοχειακό συγκρότημα πέντε αστέρων και άλλες τουριστικές εγκαταστάσεις.

Τέλος, στην έκταση μελέτης του επενδυτικού σχεδίου δεν εμπίπτει ο Ναός του Απόλλωνα Ζωστήρα, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ δυο τμημάτων του ΕΣΧΑΔΑ και ανήκει στο ελληνικό Δημόσιο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/304919-Prasino-phos-apo-to-KAS-gia-ten-ependyse-ston-Astera-Boyliagmenes ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...