Πρόβλημα με Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ – Αμφίβολος για τα ματς με τη Βασιλεία!

Πρόβλημα με Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ – Αμφίβολος για τα ματς με τη Βασιλεία!

Σημαντικό πρόβλημα με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ προέκυψε στον ΠΑΟΚ, με την συμμετοχή του Ολλανδού μεσοεπιθετικού στις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία να είναι εξαιρετικά αμφίβολη, εξαιτίας τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο!

Ο 30χρονος άσος του Δικεφάλου του Βορρά αποχώρησε με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο από τη φιλική αναμέτρηση των ασπρόμαυρων με τη Ντε Γκράαφσαπ, γι’ αυτό και υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Από εκεί και πέρα, ο Φερνάντο Βαρέλα ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης με μπάλα και το απόγευμα θα υποβληθεί με τη σειρά του σε μαγνητική.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η εικόνα του Φερνάντο Βαρέλα ν’ αποχωρεί υποβασταζόμενος ήταν αυτή που χαρακτήρισε το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία κόντρα στη Ντε Γκράαφσαπ, ωστόσο άλλο είναι το πρόβλημα που προέκυψε από το συγκεκριμένο ματς.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση μ’ ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και πήρε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας από το ιατρικό τιμ για τις δύο μέρες που η ομάδα είχε ρεπό.

Το πόδι του δεν αντέδρασε κατά το επιθυμητό με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να έχει πρήξιμο και περιορισμό κινητικότητας. Ο Μπίσεσβαρ υποβλήθηκε ήδη σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού, ωστόσο η συμμετοχή του στους αγώνες με τη Βασιλεία θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, σε μαγνητική θα υποβληθεί εντός της ημέρας κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που την Πέμπτη (19.07) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης με μπάλα. Από τ’ αποτελέσματα της εξέτασης θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αγώνα της Τούμπας.

Ο Φερνάντο Βαρέλα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που δέχτηκε με την Ντε Γκράαφσαπ και προπονήθηκε κανονικά. Το πρόγραμμα αφορούσε την τακτική συμπεριφορά της ομάδας.

Την Παρασκευή (20.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09.30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας@.

 

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/337701-Problema-me-Mpisesbar-ston-PAOK-Amphibolos-gia-ta-mats-me-te-Basileia ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...