Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ματς με Πλατανιά

Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ματς με Πλατανιά

Πρόστιμο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά αποφάσισε να επιβάλει το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League. 

Την ίδια στιγμή αποφασίστηκε η απαλλαγή της ΠΑΕ Ατρόμητος για το ματς με την Κέρκυρα. 

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών: “Βάσει των αναφερομένων στο από 05/05/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/05/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: απαλλάσσεται 

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 05/05/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/05/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/18/909642 από 07-05-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δέκα έξι χιλιάδων ευρώ. 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/331340-Prostimo-ston-PAOK-gia-to-mats-me-Platania ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...