Ράπτης :Οι Ευεργέτες αποτελούν για την Ναυπακτία μέγα ηθικό κεφάλαιο «Έφυγαν από την ζωή ο Γ.Ξύκης και ο Wassili Lepanto

Έφυγαν από την ζωή δύο ευεργέτες της Ναυπάκτου ο Γιάννης Ξύκης και ο Wassili Lepanto. Ο Γιάννης Ράπτης απέδωσε φόρο τιμής για τους δυο άνδρες λέγοντας το εξής: Οι Ευεργέτες αποτελούν για την Ναυπακτία μέγα ηθικό κεφάλαιο και δικαιούνται μαζί με τους ήρωες και τους πνευματικούς της ανθρώπους, την Τιμή και την Ευγνωμοσύνη όλων μας.

Σήμερα εψάλη η εξόδιος ακολουθία στην Αμερική για τον Γιάννη Ξύκη ενώ τις επόμενες ημέρες η σωρός του θα μεταφερθεί στην Ναύπακτο όπου και θα ταφεί.Για τον Wassili Lepanto (Βασίλη Λουκόπουλο) αναμένουμε τις επόμενες ώρες ενημέρωση.

Αναλυτικά η δημοσίευση του κ. Ράπτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Οι Ευεργέτες αποτελούν για την Ναυπακτία μέγα ηθικό κεφάλαιο και δικαιούνται μαζί με τους ήρωες και τους πνευματικούς της ανθρώπους, την Τιμή και την Ευγνωμοσύνη όλων μας.
Σήμερα έφυγαν απ’ τη ζωή ο Γιάννης Ξύκης στην Αμερική και ο Wassili Lepanto (Βασίλης Λουκόπουλος) στη Γερμανία.
Ο Γιάννη Ξύδης και ο Wassili Lepanto, δίδαξαν με το δικό τους τρόπο την προσφορά στην Ναυπακτία, την Πατρίδα, τον άνθρωπο και τον Πολιτισμό. Δύο Άνθρωποι χωρίς υπολογισμό ή σκοπιμότητα, αλλά με υψηλό αίσθημα φιλοπατρίας, φιλανθρωπίας και κοινωνικής αλληλεγγύης, ενίσχυσαν (και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς) την ιδιαίτερη πατρίδα τους.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Eυεργετες.
    Σωστα. Και για να δειξουν την ευγνωμοσυνη τους οι Ναυπακτιοι κατεδαφισαν το σπιτι του Δ, Παπαχαραλαμπους. ΕΥΓΕ,ΑΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...