Σαρωτικές αλλαγές

Σαρωτικές αλλαγές

ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο νικητής σε μια σειρά από κρίσιμες κινήσεις που αφορούν στα εθνικά θέματα και στην οικονομία.
ΚΕΡΔΙΣΕ επίσης την μητέρα των μαχών οδηγώντας τη χώρα στην έξοδο από τα εφιαλτικά μνημόνια.

ΕΝΩ ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή κινητικότητα αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και επιλύοντας κρίσιμα ζητήματα τα οποία ήταν ανοιχτά επί δεκαετίες γιατί κανείς δεν τολμούσε να τα αγγίξει εξαιτίας του φόβου για το πολιτικό κόστος αλλά και της ανικανότητας του παλιού πολιτικού συστήματος, η κυβέρνηση εμφανίζει συμπτώματα κόπωσης.

ΚΑΠΟΙΟΙ υπουργοί βολεύονται στην ασφάλεια της συντήρησης και δεν τολμούν να ανοίξουν μέτωπα να προχωρήσουν σε ρήξεις, όπου χρειάζεται.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχουν χτυπηθεί από το σύνδρομο της εξουσίας με αποτέλεσμα πολλά κρίσιμα υπουργεία να παρουσιάζουν αρρυθμίες και να μην ανταποκρίνονται στους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ με την έξοδο από τα μνημόνια είναι επιβεβλημένες και οι βαθιές αλλαγές στην κυβέρνηση τόσο σε πρόσωπα όσο και σε νοοτροπία.
ΕΝΑΣ σαρωτικός ανασχηματισμός θα σηματοδοτούσε τη νέα πορεία στη μεταμνημονιακή εποχή.

ΤΟ διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές είναι κρίσιμο γιατί πρέπει ο κόσμος να αντιληφθεί ότι κάτι αλλάζει μετά τα εφιαλτικά μνημόνια.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κυριαρχεί στην πολιτική ζωή η ατζέντα των εκλογών με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ δεν μπορεί να αντέξει σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/337514-Sarotikes-allages ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...