Σημαντικά ενισχυμένη σε συμμετοχές Hosted Buyers και Εκθετών η Nostos 2017

Ιδιαιτέρως αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τη φετινή διεξαγωγή των NOSTOS EXPO και NOSTOS FORUM 2017, καθώς μέχρι στιγμής έχουν ήδη καλυφθεί σε ποσοστό άνω του 70% οι εκθεσιακοί χώροι της διοργάνωσης και έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους περισσότεροι από 40 Hosted Buyers.
Οι συμμετοχές στη NOSTOS EXPO περιλαμβάνουν Περιφέρειες, Δήμους, Φορείς του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα καθώς και μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Ειδικών και Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού. Γεωγραφικά οι συμμετοχές αυτές προέρχονται από όλη την Ελλάδα και κυρίως από περιοχές που ευνοούν την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού.
Οι Hosted Buyers είναι tour operators και εκπρόσωποι εξειδικευμένων ταξιδιωτικών γραφείων από το εξωτερικό που αποδεδειγμένα ασχολούνται με αυτό το είδος του τουρισμού και επιθυμούν να εντάξουν στα προγράμματά τους, αλλά και να προσφέρουν στο πελατολόγιό τους, νέες και άγνωστες για τις αγορές στις οποίες απευθύνονται, περιοχές. Οι χώρες προέλευσής τους είναι η Γερμανία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Αυστρία, η Ουγγαρία, η Δανία, η Σουηδία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Λευκορωσία, η Κροατία, η Σερβία, η Ρουμανία και η Τουρκία. Παράλληλα, θα φιλοξενηθούν γραφεία της Ελλάδας που ασχολούνται με τον εισερχόμενο τουρισμό και εκπροσωπούν αγορές όπως η Αμερική, η Κίνα, οι Ινδίες κλπ.
Στο NOSTOS FORUM συμμετέχουν και καταθέτουν τις απόψεις τους καταξιωμένοι Ακαδημαϊκοί όπως ο Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου του Λέστερ Μιχάλης Καβαρατζής και ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και υπεύθυνος του Εργαστηρίου Τουριστικού Σχεδιασμού, Έρευνας και Πολιτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Θεόδωρος Μεταξάς. Τοποθετήσεις θα πραγματοποιήσουν επίσης, εκπρόσωποι ξένων και Ελληνικών φορέων και Επιχειρήσεων με μεγάλη εμπειρία σε θέματα ανάπτυξης και προώθησης προορισμών και επιχειρήσεων με επίκεντρο τις Ειδικές και Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού.
Η NOSTOS EXPO-FORUM διοργανώνεται από το Δήμο Ναυπακτίας, στην περιοχή του οποίου έχουν ήδη δρομολογηθεί και υλοποιηθεί σημαντικές επενδύσεις στον τομέα του εναλλακτικού και θεματικού τουρισμού, που θεωρείται από τα μεγάλα στοιχήματα για το σύνολο του ελληνικού τουριστικού κλάδου.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού, Εσωτερικών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του ΕΟΤ, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Τουρισμού και Τουριστικών Πρακτορείων (fedHATTA), της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού και της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ).
Για περισσότερες πληροφορίες ή και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.nostosexpo.gr .

• Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την διοργάνωση του 2016 και τα λογότυπα της Έκθεσης και του FORUM.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...