Νεότερα από την τραγωδία…..Δύο οι νεκροί από την πτώση του μονοκινητήριου αεροπλάνου στο Σκάλωμα.Φωτό – Βίντεο

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

17:42 Ο ένας εκ των δύο βρέθηκε εκτός της ατράκτου του αεροσκάφους και καταπλακώθηκε ενώ ο δεύτερος  λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.To  αεροσκάφος είχε έγγραφο αερολόγησης από  την αερολέσχη Αράξου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το δρομολόγιο του ήταν Κωπαΐδα –Μεσολόγγι και Μεσολόγγι Κωπαΐδα, κατέπεσε στο 72ο χιλιόμετρο της Εθνική οδού Ναυπάκτου –Ιτέας. Σύμφωνα με τον Alpha ο πιλότος του αεροσκάφους που κατέπεσε μίλησε με το άλλο αεροπλάνο που είχαν τον ίδιο προορισμό  και του είπε πως θα κάνει αναγκαστική προσγείωση όμως όπως θα δείτε στο βίντεο  χτύπησε πάνω στα καλώδια κολόνας της ΔΕΗ.

Νέο

Πρώτα βίντεο από το σημείο λίγα λεπτά μετά την πτώση



17:56 Ο ένας εκ των δύο βρέθηκε εκτός της ατράκτου του αεροσκάφους και καταπλακώθηκε ενώ ο δεύτερος  λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.To  αεροσκάφος είχε έγγραφο αερολόγησης από  την αερολέσχη Αράξου

17:19 Αυτή την ώρα φτάνει  στρατιωτικό ελικόπτερο με εμπειρογνώμονες στο σημείο.

Ο ένας εκ των δυο νεκρός σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

Ένας νεκρός & ένας τραυματίας, ύστερα από πτώση αεροσκάφους, στην περιοχή, Σκάλωμα Φωκίδας. Κινητοποιήθηκαν άμεσα 12 πυροσβέστες, με 4 οχήματα.

 

Νεότερα

Απεγκλωβίστηκαν ο πιλότος και ο επιβαίνων στο μονοκινητήριο   αεροσκάφος τύπου piper που έπεσε πριν λίγη ώρα στο Σκάλωμα Φωκίδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένας εκ των δυο είχε τις αισθήσεις του ενώ ο άλλος μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.  Από τις πρώτες εικόνες φαίνεται να προσπάθησε νακρατήσει στον αέρα το αεροσκάφος καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες  έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Συνεχής ενημέρωση .

Πρώτη ενημέρωση

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου είχαμε πριν λίγη ώρα στο Σκάλωμα Φωκίδας. Στο αεροπλάνο  επέβαιναν δύο άτομα.

Ο Ένας εκ των δύο επιβαινόντων μεταφέρετε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου ο άλλος είναι εγκλωβισμένος.

Δείτε εικόνες από το σημείο.

Σε λίγο περισσότερα





Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...