Σπουδαία προσθήκη για τον Απόλλων Ευπαλίου. Πήρε τον Δημήτρη Φλέγκα.

Σπουδαία κίνηση για τον Απόλλων Ευπαλίου συμφώνησε με τον Δημήτρη Φλέγκα

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ !!!

Ο Απόλλων Ευπαλίου ήρθε σε συμφωνία πρίν λίγο με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φλέγκα.Μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την ομάδα μας που έχει τη σφραγίδα του τεχνικού μας διευθυντή Κ.Μίχου.Για την επιβεβαίωση των παραπάνω το πλούσιο ποδοσφαιρικό παρελθόν του Δημήτρη το επιβεβαιώνει!

Δημήτρη καλωσόρισες στην οικογένεια του Απόλλων Ευπαλίου!!!

Ο Δημήτρης Φλέγκας ασχολείται από με το ποδόσφαιρο από 6 ετών και έχει παίξει σε όλα τα πρωταθλήματα των παιδικών κατηγοριών. Κλήθηκε και συμμετείχε για 2 χρόνια (2011-2013) στις μικτές και προεθνικές ομάδες της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Ανατολικής Αττικής. Τον Μάρτιο του 2013 επιλέχθηκε κλήθηκε και συμμετείχε στην Περιφερειακή προεθνική ομάδα Αττικής και Ευβοίας υπό τους κ. Τάσο Δημητρίου και Σπύρο Λιβαθηνό. Τον Απρίλιο έως Μάϊο 2013 κλήθηκε και συμμετείχε σε δοκιμαστικά που πραγματο-ποίησαν οι Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος. Τον Ιούνιο του 2013 επιλέχθηκε (ανάμεσα σε 800 παιδιά που δοκιμάσθηκαν), ζητήθηκε και μεταγράφηκε στην Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Πειραιώς. Υπεύθυνος της διαδικασίας ήταν ο κ. Γιώργος Αμανατίδης. Μαθήτευσε 3 χρόνια στις ακαδημίες του και συμμετείχε στους αγώνες του Εθνικού πρωταθλήματος Κ15 (υπό τον κ. Τάσο Θέο), χρονιά που κατέκτησαν και το πρωτάθλημα Ελλάδος, Κ16 (υπό τον κ. Γιώργο Παπακωστούλη), και Κ17 (υπό τον κ. Δημήτρη Μαυρογενίδη) μέχρι τον Ιούνιο του 2016, συμμετέχοντας και σε υψηλού επιπέδου διεθνή τουρνουά. Την ίδια χρονική περίοδο είχε και την υποστήριξη, κυρίως ψυχολογική αλλά και συμβουλευτική, του κ. Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος είχε παρακολουθήσει τον Δημήτρη και ζήτησε να τον εκπροσωπεί. Τον Ιούνιο του 2016 ο ίδιος ο Δημήτρης ζήτησε από την Διοίκηση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού την αποδέσμευσή του, προκειμένου να αφιερώσει περισσότερα χρόνο στα μαθήματα της Γ΄Λυκείου και στις Πανελλαδικές εξετάσεις, δεδομένου ότι οι προπονήσεις του Ολυμπιακού και οι υποχρεώσεις της Κ20 θα ήταν πολύωρες και δεν θα του επέτρεπαν να διαθέσει τον χρόνο που ήθελε για το διάβασμα που απαιτούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις. Το αίτημα του έγινε δεκτό, δεδομένου ότι η Διοίκηση γνώριζε το ποιόν του μαθητή, με την προτροπή να μην εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και την φόρμα που είχε δημιουργήσει. Για τον λόγο αυτό επιλέχθηκε να συνεχίσει για τη χρονιά (2016-17) στον Ατρόμητο -Αστέρα Χαλανδρίου ύστερα και από παρότρυνση του Προέδρου του Σωματείου Βασίλη Λάκη, συμμετείχε στις προπονήσεις και σε όλους τους αγώνες ως βασικό στέλεχος της ανδρικής ομάδαςπου είναι στην Β΄ κατηγορία τοπικού Αθηνών (Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών), καταναλώνοντας όμως λιγότερο χρόνο από πριν και πιο πολύ για διάβασμα.Την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2017-18) και ενώ φοιτούσε πλέον στο τμήμα μηχανικών πληροφορικής του Αντιρρίου Ναυπάκτου, συνέχισε στην ίδια ομάδα πάλι σε όλους τους αγώνες ως βασικό στέλεχος, εκτός φυσικά αυτών που ήταν τραυματισμένος, ερχόμενος στην Αθήνα κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ τις προπονήσεις πραγματοποιούσε τις καθημερινές στον Ναυπακτιακό Αστέρα. Αξιοσημείωτο να αναφερθεί ότι κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα και παρά τις πολλές υποχρεώσεις ο Δημήτρης διατήρησε τις καλές σχολικές του επιδόσεις και τις επιτυχίες του στις εξετάσεις ξένων γλωσσών Αγγλικών και Γερμανικών.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, ο Δημήτρης αγωνίζεται και στις δύο θέσεις της δεξιάς πλευράς, περισσότερο ως μπακ τα τέσσερα τελευταία χρόνια –είναι η θέση που αγαπά περισσότερο- αλλά και όταν οι ανάγκες του αγώνα το απαιτούν και στις αντίστοιχες της αριστερής πλευράς. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του ποδοσφαίρου έχει εξαιρετική ταχύτητα, τεχνική, αλτικότητα, ποδοσφαιρική ευφυΐα, ικανότητα στα τελειώματα, αλλά και σωστή αντίδραση σε πρώτο χρόνο και όπως χαρακτηριστικά λέγεται είναι ένα σύγχρονο επιθετικό μπακ. Σαν χαρακτήρας είναι πειθαρχημένος, υπάκουος και αγαπητός μεταξύ συμπαικτών, συμμαθητών και συμφοιτητών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...