Στην Κλεπά κλιμάκιο του δήμου Ναυπακτίας και της πολιτικής προστασίας

-Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews σε ένα μήνα από τώρα θα υπάρξει νέα μέτρηση του ΙΓΜΕ στο σημείο

Αμέσως μετά την λήξη της σύσκεψης του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας υπό τον δήμαρχο Τ.Λουκόπουλο και την παρουσία του κ.Τέγα γ.γ πολιτικής προστασίας της π.ε.Αιτωλ/νίας,κλιμάκιο βρέθηκε στην τ.κ.Κλεπάς της δ.ε.Πλατάνου του δήμου Ναυπακτίας προκειμένου να δουν από κοντά πως έχει η κατάσταση.

Σύμφωνα με την επιτόπια αυτοψία,η μετατόπιση του εδάφους δεν είναι οράτη αλλά μετά την ένδειξη μέσω του αποκλισιόμετρου  που είχε τοποθετηθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες,η κατάσταση παραμένει σταθερή,οι κάτοικοι διατηρούν την ψυχραιμία τους,υπάρχει συνεχής και έγκυρη ενημέρωση των αρμοδίων οργάνων και των επιστημόνων για το φαινόμενο,ενώ περισσότερα συμπεράσματα αναμένεται να εξαχθούν σε περίπου ένα μήνα από τώρα,όταν θα υπάρξει νεώτερη μέτρηση από τους επιστήμονες του ΙΓΜΕ στο σημείο.

Επί τόπου βρέθηκαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Τ.Λουκόπουλος,ο γ.γ πολιτικής προστασίας κ. Γ. Τέγας,ο αντιδήμαρχος Θ.Κοτρωνιάς,ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ.Κούκουνας,ο πρόεδρος της τ.κ.Κλεπάς κ. Λαΐνης και ο διοικητής της Π.Υ.Θέρμου

IMG_20160324_175430

IMG_20160324_183032

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...