Στοίχημα: Στηρίγματα Παναθηναϊκός και Γκλάντμπαχ

Στοίχημα: Στηρίγματα Παναθηναϊκός και Γκλάντμπαχ


Εξαιρετικά ενδιαφέρον φαίνεται να είναι το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, μιας και έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς, με όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα πλέον να έχουν ξεκινήσει. Από τις σημερινές μας επιλογές ξεχωρίζουν οι νίκες των Γκλάντμπαχ και Παναθηναϊκού, ενώ επιλέξαμε συνολικά τέσσερα σημεία. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα αποτελέσματα στοιχήματος που σας ενδιαφέρουν, μέσω της livescore υπηρεσίας μας.
Πρεμιέρα με το “δεξί” για τον Παναθηναϊκό
Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τη Superleague και την αναμέτρηση Πλατανιάς – Παναθηναϊκός. Οι Κρητικοί προέρχονται από μια καλή για τα δεδομένα τους σεζόν, ωστόσο το ρόστερ τους έχει αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με πέρσι, έτσι πιθανόν να χρειαστεί χρόνο μέχρι να “δέσει”. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είναι σαφώς ανώτερος, είναι πολύ πιο έτοιμος καθώς έχει δώσει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια στην Ευρώπη και έχει δείξει πως έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να ξεκινήσει με το δεξί και τις εγχώριες υποχρεώσεις του. Το διπλό θα αποτελέσει την επιλογή μας σε απόδοση 2.07.
Με τη δύναμη της έδρας και της παράδοσης
Συνεχίζουμε με Α’ Γερμανίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Κολωνία. Η Γκλάντμπαχ απογοήτευσε την περσινή χρονιά τερματίζοντας στην 9η θέση της Μπουντεσλίγκα, ωστόσο ενισχύθηκε σημαντικά στην περίοδο των μεταγραφών και αναμένεται πολύ καλύτερη. Επίσης έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο την Κολωνία, έχοντας αρχίσει να αποκτά πελατειακές σχέσεις με τη σημερινή της αντίπαλο. Θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.10, καθώς πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Γκολ και θέαμα στο Λονδίνο
Περνάμε στην Πρέμιερ Λιγκ και στο Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξεκινήσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους, καθώς επικράτησαν με 0-2 στην έδρα της Νιουκάστλ, όντας σοβαροί και ουσιαστικοί σε άμυνα και επίθεση. Η Τσέλσι από την πλευρά της υπέστη ήττα-σοκ με 2-3 από την Μπέρνλι και το μόνο σίγουρο είναι πως κόντρα στην Τότεναμ θα ψάξει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Το σενάριο του να σημειωθούν αρκετά τέρματα εκατέρωθεν φαντάζει αρκετά πιθανό, έτσι θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.95.
Ανοιχτό” παιχνίδι και στη Γένοβα
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το παιχνίδι Σαμπντόρια – Μπενεβέντο, για την 1η αγωνιστική της Serie A. Η Αταλάντα προέρχεται από μια εξαιρετική για τα δεδομένα της σεζόν, καθώς τερμάτισε στην 4η θέση, παίζοντας παράλληλα εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Η Μπενεβέντο από την άλλη, κατάφερε να κάνει το “μπαμ” μέσω των πλέι οφ της Serie B και πλέον είναι μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση. Ο ενθουσιασμός των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την ποιότητα των γηπεδούχων, μας οδηγούν στην επιλογή του Over 2,5 σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/08/blog-post_20.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...