Στον αέρα και φέτος ο Α.Ο. Χάλκειας…Χωρίς γήπεδο και φέτος;;;;;

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά  παρουσιάστηκαν προβλήματα όσων αφορά το γήπεδο της Γαβρολίμνης λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας της Χάλκειας οι άνθρωποι του δήμου Ναυπακτίας εντόπισαν αστοχία όσων αφορά το υπόστρωμα του γηπέδου και θα χρειαστεί να γίνει επανακατασκευή  σε 400 τετραγωνικά μέτρα του γηπέδου.Σύμφωνα με όσα λέει ο δήμος Ναυπακτίας  το γήπεδο θα παραδοθεί την 1η Σεπτέμβρη αλλά με όσα έχουμε ζήσει κρατάμε μικρό καλάθι.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 3/8 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ.   Κοτσανά ,της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου και της διοίκησης της ομάδας της Χάλκειας όπου αποφασίστηκε η χρήση του γηπέδου για την προετοιμασία της ομάδας από της 17/8  με την χρήση περίπου του μισού γηπέδου καθώς ακόμη θα γίνονται εργασίες στο μέρος όπου εντοπίστηκε το πρόβλημα.

Επίσης ακόμη ένα θέμα που προέκυψε είναι το εξής και μακάρι να μην ευσταθεί καθώς άνθρωπος που εργάστηκε στο γήπεδο είπε σε ανθρώπους της διοίκησης πως το χώμα που τοποθετήθηκε κάτω από το χλοοτάπητα δεν ήταν ελεγμένο με αποτέλεσμα να έχουν φυτρώσει  κι άλλα χόρτα που ίσως προκαλέσουν πρόβλημα στο χλοοτάπητα  παραθέτοντας τις παρακάτω φωτογραφίες, επίσης ανέφερε πως σε ορισμένα τμήματα υπάρχουν κενά κάτι που σίγουρα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα από την Δημοτική αρχή.

Όμως αν όλα αυτά που κατήγγειλε ο εργαζόμενος ευσταθούν τα νέα ίσως να μην είναι καλά για το γήπεδο. Πάντως από την πλευρά του Δήμου Ναυπακτίας είναι καθησυχαστικοί  και παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των εργασιών προκειμένου το γήπεδο να παραληφθεί τεχνικά άρτιο. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε όλα  έχουν ελεγχθεί και το μόνο πρόβλημα που εντοπίστηκε είναι στα τετρακόσια τετραγωνικά όπου θα γίνουν άμεσα εργασίες.

Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι  σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση που πάρθηκε η ομάδα θα δηλώσει ως πρώτη έδρα το γήπεδο Γαβρολίμνης και ως δεύτερη το γήπεδο Αντιρρίου.

Για το γήπεδο Λυγιά θα επανέλθουμε με νέο ρεπορτάζ. 

Φωτο για την καταγγελία που έγινε και βίντεο από ψηλά από τις πρώτες μέρες τοποθέτησης του χλοοτάπητα.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 482016 85103 μμ Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 482016 85106 μμ

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...