Στο εισαγγελέα η υπόθεση του διαμεσολαβητή από το σύλλογο Ρομά

Μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα από το σύλλογο Ρομά βάζοντας αυτομάτως τέλος στο διάλογο. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση που έστειλαν στα ΜΜΕ αναφέρουν ότι δεν αντέχουν άλλο τον εμπαιγμό από κανένα “κέντρο” ή “παράκεντρο” εξουσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επειδή υπάρχουν όρια και εσκαμμένα και όταν αυτά ξεπεραστούν πλέον δεν υπάρχει ούτε διάθεση για διάλογο, ούτε για συναίνεση αλλά και ούτε για εθελοτυφλία, δεν θα ανεχτούμε άλλο πλέον εμπαιγμό και κοροϊδία από κανένα <<κέντρο>> ή <<παράκεντρο>> εξουσίας σε τοπικό ή εθνικό
επίπεδο.

Φτάνει ως εδώ ήταν κύριοι και κυρίες…

Ο Σύλλογος Αθιγγάνων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας με έτος ίδρυσης 1983 (εάν υπάρχει αρχαιότερος παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε), είναι ανεξάρτητος από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και κομματικές αποχρώσεις.
Ο σκοπός και τα πιστεύω μας είναι για το συμφέρον του λαού μας και μόνο σε αυτόν πιστεύουμε και για αυτόν θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν ενέργειες τόσο σε πρωτοβάθμιο επίπεδο όσο και σε δευτεροβάθμιο( ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ).

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές……



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...