Συνάντηση Σύψα – Ομοσπονδίας για την Nostos.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας, καθώς επίσης και  οι Πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου «Ο Ερμής», της Επαγγελματοβιοτεχνικής Ένωσης ‘’Η Ανάληψη’’ και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί Ναυπάκτου ΄’Ο Άγιος Χριστόφορος’’ συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Ναυπακτίας και αρμόδιο για θέματα Τουρισμού κο.Γιάννη Σύψα στο πλαίσιο προγραμματισμένης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 12 Σεπτεμβρίου στα Γραφεία της Ομοσπονδίας, με μοναδικό θέμα τη Nostos Expo-Forum 2017.

Στην τοποθέτησή του ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας ενημέρωσε τα μέλη της Ομοσπονδίας σχετικά με τις στοχεύσεις της φετινής διοργάνωσης. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στην αύξηση των συμμετεχόντων Εκθετών για το 2017, στα Γραφεία του εξωτερικού που θα συμμετέχουν με καταξιωμένους Hosted Buyers για τις επαγγελματικές συναντήσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της Nostos, καθώς επίσης και στο Nostos Forum. Αναλυτικότερα, το Nostos Forum αναμένεται να αποτελέσει το διεθνές ετήσιο βήμα επιμόρφωσης, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τον ειδικό και εναλλακτικό τουρισμό κάθε μορφής, για τους επαγγελματίες, τους προορισμούς, τους φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα, με σκοπό την προώθηση, την εξέλιξη και την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών, ερευνών και τάσεων στους πιο δυναμικούς νέους τομείς τουρισμού, με στόχο τη βιωσιμότητα και την αειφορία. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί και στο Nostos Gastronomy/Food Tourism, όπου επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τοπικές γεύσεις και προϊόντα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος. Θέμης Δαβανέλλος αφού ευχαρίστησε τον κο. Σύψα για την πρωτοβουλία της συνάντησης και για τη στενή συνεργασία που έχει ξεκινήσει από την περυσινή χρονιά, επεσήμανε ότι υπάρχει η αισιοδοξία πως η φετινή διοργάνωση θα είναι σαφώς βελτιωμένη. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κος. Αποστόλης Παπαϊωάννου χαρακτήρισε ως σημαντική ευκαιρία τη Nostos για τους επαγγελματίες της Ναυπακτίας. Ενώ, τις παρατηρήσεις τους σχετικά με προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την περσινή διοργάνωση  της έκθεσης Νostos , έθεσαν υπ’ όψιν του Αντιδημάρχου ο Πρόεδρος της Επαγγελματοβιοτεχνικής Ένωσης κος. Φώτης Ζαμπάρας και ο Πρόεδρος  του Σωματείου  Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί Ναυπάκτου κος. Γιάννης Αλεξανδρής, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται σε ουσιαστικά και πολύ συγκεκριμένα θέματα. Κοινή δέσμευση των παριστάμενων  είναι πως θα συνδράμουν όλοι τα μέγιστα ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη ή προβλήματα και η Nostos 2017 να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...